- Poruka
- 72.351
Sve cemo forumasice povesti da gledaju kako te tepam.Кад год оћеш, ал' прво да нађем честиту форумашицу, да се имамо око чега побити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cemo forumasice povesti da gledaju kako te tepam.Кад год оћеш, ал' прво да нађем честиту форумашицу, да се имамо око чега побити.
Срце сиmogu ja da se žrtvujem ako treba

Ај пиши Хероини ако смијеш.Sve cemo forumasice povesti da gledaju kako te tepam.
eno namignuo mi je, sram ga bilo, meni poštenoj ženi on da namiguje, brani me zajceve, čast mi sačuvajСрце си
Само да ти Напокон барем намигне, па да ускочим.
prebiće te moj zajcev samo da znaš!Sve cemo forumasice povesti da gledaju kako te tepam.
Утекао, видиш како си уз мене сигурна.prebiće te moj zajcev samo da znaš!
ej bre, pa ti i ja imamo ukupno dve zdrave noge i ne može nam niko ništa!Утекао, видиш како си уз мене сигурна.
Џаба им широка рамена, кад су муда малена.ej bre, pa ti i ja imamo ukupno dve zdrave noge i ne može nam niko ništa!
Е Хомеру, добићеш епских батина.Ajs ad tebe da vidim faco.
tako se dva drugara posvađali
pa će kao da se biju onako pijani
ali ne ispred kafane
nego otišli u susedno selo na raskrsnicu
i tamo galamili jedno vreme
dok se nije probudio narod i najurio ih motkama
zamalo oba dvojica da dobiju batine

Dela dela, mogu da pisem poeziju jednom rukom a drugom da te tapkam u celo.Е Хомеру, добићеш епских батина.
Ја једном могу да типћем Хероини поезију и прозу, другом да пијем пиво, а цурцем да те тапкам по челендри.Dela dela, mogu da pisem poeziju jednom rukom a drugom da te tapkam u celo.
Tako i treba, lakše ćeš da dašjao osećam se kao neka mega prepička sad

Који песник је кад јеебо реци ти мени?Spavaš li mirno Zajcev?