gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Sedi bre tu, de ćešTab dokad da cekam .Ima deset dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedi bre tu, de ćešTab dokad da cekam .Ima deset dana.
Ма знамо како је таб ажуран по питању брисања, ето нама борн то бе ввилда и 2030.Sedi bre tu, de ćeš
Pa naravno kad tehnička podrška krstarice ima kancelariju kao arhivatorsko odeljenje i imaju onaj telefon fiksni Iskrin što mora da nabiješ kažiprst da okreneš brojčanikМа знамо како је таб ажуран по питању брисања, ето нама борн то бе ввилда и 2030.
Није проблем, примили смо мејл али фали му један папир.Pa naravno kad tehnička podrška krstarice ima kancelariju kao arhivatorsko odeljenje i imaju onaj telefon fiksni Iskrin što mora da nabiješ kažiprst da okreneš brojčanik
Born to be wild je poslao mejl umesto pismo poštom, tu je greška
Као што се "испишеш" са Универзитета у Бањој Луци, а документа ти тамо остану 30 година и још се водиш на папиру као њихов студент.Ма знамо како је таб ажуран по питању брисања, ето нама борн то бе ввилда и 2030.
i okrenes nulu ako veza nije dobraPa naravno kad tehnička podrška krstarice ima kancelariju kao arhivatorsko odeljenje i imaju onaj telefon fiksni Iskrin što mora da nabiješ kažiprst da okreneš brojčanik
Born to be wild je poslao mejl umesto pismo poštom, tu je greška

Znači tačno je?i okrenes nulu ako veza nije dobra![]()
Parfem hnjo hnjoШта носиш на себи ако не путем много ХЕХЕ
Плеасе цонтинуе то холд...9...9....9....9....9...9...9....9....9....9...9...9....9....9....9...9...9....9....9....9...9...9....9....9....9...9...9....9....9....9...
А од украса само очи је лиParfem hnjo hnjo
Mene dupe krasi a tortu orasi hjooojА од украса само очи је ли
Ahahaha videla ahahaha@Dodola
Виђи ово, отворили купусари тему ХАХАХАХХАХА
https://forum.krstarica.com/threads/bijeljina-zbirna-tema.908932/
Шта нам је чинити?Ahahaha videla ahahaha
Ja sam im rekla šta imamШта нам је чинити?
Да им покосимо њиву или да их пустимо да се зобу?