Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
javili su mi cetnici na GMAIL da su prestali da primaju clanove a i da me ionako ne bi primali jer sam sremac usrani.Kako si mi ti... Jel su te slusali tamo u sumi, kad si bio da cetujes... Da znas da si falio ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javili su mi cetnici na GMAIL da su prestali da primaju clanove a i da me ionako ne bi primali jer sam sremac usrani.Kako si mi ti... Jel su te slusali tamo u sumi, kad si bio da cetujes... Da znas da si falio ovde
zasto rezis suboticka zeno.Аррггххх
Јер сам шумадинкаzasto rezis suboticka zeno.
Ali ja imam samo opciju citat i odgovori, možda jer sam novaPodrzi malo duze prst na opciju Zadrzavam i iskocice ti nekoliko emotikona.
![]()
Јер сам шумадинка
Ја само живим у суботициAli i suboticka zena
ne ti si BACKINJA subotica je u BACU a ne u SUMADIJI nemoj lupati GLUPOSTI.Јер сам шумадинка
Ја сам горњомилановчанка али да, јесам фејк. Фејк суботичанкаne ti si BACKINJA subotica je u BACU a ne u SUMADIJI nemoj lupati GLUPOSTI.
Pogledajte prilog 723334.
ne postoji matematicki objasnjenje da si iz subotice a gornjomilanovcanka si znas li ti koliko je to daleko jedno od drugog.Ја сам горњомилановчанка али да, јесам фејк. Фејк суботичанка
Знам, 320 км до моје куће У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУne postoji matematicki objasnjenje da si iz subotice a gornjomilanovcanka si znas li ti koliko je to daleko jedno od drugog.
Да га нема требало би га измислити кунем сеAjoj, štucam.
ponovo pricas gluposti. ako je 320km od subotice do gornjeg milanovca onda bi ti nazad do kuce u subotici trebalo 640km.Знам, 320 км до моје куће У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ
То ако решим да се вратимponovo pricas gluposti. ako je 320km od subotice do gornjeg milanovca onda bi ti nazad do kuce u subotici trebalo 640km.
Ja sam Iznogude uspavala, sad možemo da pravimo žurkuKo ostaje nocas budan?
imam na repertoaru svašta