Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
a jeste eto vidis greska moja. mene nesto asocira na sumadiju ne znam sto.A brate zar on nije Sremac iz Holandije??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jeste eto vidis greska moja. mene nesto asocira na sumadiju ne znam sto.A brate zar on nije Sremac iz Holandije??
Аррггхххa jeste eto vidis greska moja. mene nesto asocira na sumadiju ne znam sto.
Pa to, kao Menhetn i Njujork recimo.
Darko realno deluje kao ljakse, odakle god bio.Ahahaha da da.. Samo brate Darko po lajfstajlu i kad udari onaj zarez na obrvama i malo pocrni na suncu vise deluje kao da je iz Bronksa ili Harlema
a jeste eto vidis greska moja. mene nesto asocira na sumadiju ne znam sto.
Ja sad više ne znam dal sam dečak ili devojčica.Добро вече дечаци и девојчице

Девојчица брат, то је скроз друга категоријаJa sad više ne znam dal sam dečak ili devojčica.![]()
Video ga nekoliko puta u prolazu,na aerodromu i na jos nekim mestima gde on ne bi voleo da je vidjen...Darko realno deluje kao ljakse, odakle god bio.
Pa to je najbolja kategorija!Девојчица брат, то је скроз друга категорија
Прогледала сам коначноPa to je najbolja kategorija!
Kako glavobolja?

Srpski Tom Kukuruz.Video ga nekoliko puta u prolazu,na aerodromu i na jos nekim mestima gde on ne bi voleo da je vidjen...
Ne deluje,nego je najobicniji papan i seljacina.
Trenutna dešavanja da neki hoćemo da spavamo ali je temperatura više za dinstanje.Koja su trenutna dešavanja ovdje![]()
Hoćeš da ti pustim nešto da lakše zaspes?Trenutna dešavanja da neki hoćemo da spavamo ali je temperatura više za dinstanje.
Koja su trenutna dešavanja ovdje![]()
Pusti. Nema nam sna bez britni. Bar meni.

Daj neki asmr, uz Britni odmah počnem da djuskam.Hoćeš da ti pustim nešto da lakše zaspes?
Britni Spirs mozda?
ZaDrzi jedam prst koji izaberes duze na opciju podrzi.
Kako se lajkuju postovi ovdje? zaboravila sam