pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.343
saću likvidiram dva svetla badvajzera i tri crna lfa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prepostavka da se patrНе бих знала
А ви
Sad mi glupo, imam ortaka u NY, to mi je najbolji drugar iz detinjstva odrasli smo zajedno. I on izlazi lik sa tim nekim nasim teniserima.Ma dobro lik je javna licnost. Glupo bi bilo privatno ga tako dozivljavati. U fazonu vidis ga na ulici: des Nole, baci 5.
Izdrzi legemdoПуче ми глава

plus strki mi je bratmoj konšia trenira toickog kondiciono![]()

Да, мигрене су јако смешне.Izdrzi legemdo
NY je njesra grad.Sad mi glupo, imam ortaka u NY, to mi je najbolji drugar iz detinjstva odrasli smo zajedno. I on izlazi lik sa tim nekim nasim teniserima.
Ma pomodarski grad. I taj seks i droga to kad upadnes u neke studentske privatne zurkice. Aj jeste to bolje nego ovde, ali svi su u fazonu organik hrana, koji restoran ima dobru hranu, hrana hrana. Eeboote ko da su gladovali.Svetska prestonica.
Za mlade je nabod.
Sex droga
pa posle decenija i vekova junka normalno je da se lože na dobru hranu nije liMa pomodarski grad. I taj seks i droga to kad upadnes u neke studentske privatne zurkice. Aj jeste to bolje nego ovde, ali svi su u fazonu organik hrana, koji restoran ima dobru hranu, hrana hrana. Eeboote ko da su gladovali.
neko mi rece da je coca cola dobra za migrenuДа, мигрене су јако смешне.

Ima dobre hrane, nije da nije ali meni smeta kada izadjem sa nekim da pricamo o nekim statusnim temama. Lajf stajl i ostalo. Na zalost vidim da se taj trend i ovde pojavljuje.pa posle decenija i vekova junka normalno je da se lože na dobru hranu nije li