pa fale mi ramena neka dobra jaka širokaŠto ih ne podigneš hnjo hnjo ooo umrijeh od smija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa fale mi ramena neka dobra jaka širokaŠto ih ne podigneš hnjo hnjo ooo umrijeh od smija
odvikla sam se da ih upotrebljavam pa me sad bole kad moram mnogo da hodamШта уради с ногуа?
Uh, ne mogu, ne mogu danas ništa ako mi veruješВиђе ли шта су радили тамо на Рачи?
Знам о чему причаш, и у мене има проблема са ногама.odvikla sam se da ih upotrebljavam pa me sad bole kad moram mnogo da hodam
i aj što boli ona što je bila ranjena, nego boli i ova zdrava majku joj njenu
šta se tebi desilo crni zajceve?Знам о чему причаш, и у мене има проблема са ногама.
Na pravom si mestu, imamo pregršt muškića ovdipa fale mi ramena neka dobra jaka široka
Upravo to, negde do desetog se kod mene u kući gleda samo foks krajm, ako neko pusti vesti glavu otkidama fak, 4.avgust danas :/
Ја сам стиснуо зубе и погледао.Uh, ne mogu, ne mogu danas ništa ako mi veruješ
Ne smem da gledam vesti, ne smem da gledam dokumentarce I svedočenja
Ne mogu sebi da priuštim luksuz za još jedan nervni slom, ne smem da počnem da plačem jer se neću zaustaviti
aj preporuči nekog da ne nabadam na slepoNa pravom si mestu, imamo pregršt muškića ovdi
Колено страдало.šta se tebi desilo crni zajceve?
kako?Колено страдало.
Pa to, snimak ili slika kolone, ne mogu stvarno, umrećuЈа сам стиснуо зубе и погледао.
Манифестација изузев говора Шизоја и Доде је била сасвим пристојна. Додик се налио неке ракије, чита онај свог говор и запиње.
Најгори део су ми они снимци из колоне што пуштају.
Увек се најежим када пребаце на ону фрћкаву жену што држи дете у наручју и кисело се смеје, мислим да сам је видео у колони.
Фудбал, покидао предњи укрштени лигамент.
Da ti da napokon malo. Dodji da se nadjemo kod konja pa ko vise milfi smuva. Povescemo i forumasice da gledaju. Ima da te zapalim. Neces ni prici jednoj a ja cu njih 5 pod ruke.tako ja jednom prođem pored komšijine kuće
a komšika poče da se žali
jao nema ga ovaj moj
trebao da mi kupi kvasac
sigurno negde zaglavio
kad ću ja da umesim leba
kad da se digne testo
prođe dan
ali dzabe ..morao sam do voćnjak da pokupim dunje
inače bi istrulele
sve popadale bile na zemlju
ali kapiram ista priča kao kod napokona sa biciklu
joj bre pa kapiram da te je bolelo 5 puta više nego mene moj skočni zglob : (((Фудбал, покидао предњи укрштени лигамент.
de si srce moje :srce:evo je xepo´ha
Па не знам шта бих ти рекао, првих пар дана јесте било зајебано, кад су извадили сукрвицу и набили ону шину на ногу, касније 'ајд и некако.joj bre pa kapiram da te je bolelo 5 puta više nego mene moj skočni zglob : (((
kako teče oporavak?
Evo milanče ima široka ramena mehehede si srce moje :srce:
Da ti da napokon malo. Dodji da se nadjemo kod konja pa ko vise milfi smuva. Povescemo i forumasice da gledaju. Ima da te zapalim. Neces ni prici jednoj a ja cu njih 5 pod ruke.
Pojescu te sa sve cipelama. Pertle cu da usrcem ko spageti.aha
to ti misliš
ali nebi imao šanse
kab obujem cipele pa ..najbolje trenerke dolji deo i kosulju iz butik
da vidiš kako me gledaju
pa isto pukli ligamenti, kako bre ne znaš, redovno sam kukala ovde : )))Па не знам шта бих ти рекао, првих пар дана јесте било зајебано, кад су извадили сукрвицу и набили ону шину на ногу, касније 'ајд и некако.
Па треба бити сада операција кроз месец дана, па ћемо видети шта ће бити после тога.
Шта је теби било са зглобом? За тај случај уопште не знам.