Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Је ли то Додола трипује да радим у МУП-у?Ништа. Шалим се. Дођи бебо да те тете Стрки проведе кроз љис
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је ли то Додола трипује да радим у МУП-у?Ништа. Шалим се. Дођи бебо да те тете Стрки проведе кроз љис
Разуме сеstrki jeri sam samo ja tvoj bebazeka
sazetoХаххаахаха оке оке

Не знам, ја додоли све верујем, Додола хакује ПентагонЈе ли то Додола трипује да радим у МУП-у?
Додола хаклер.Не знам, ја додоли све верујем, Додола хакује Пентагон
i zaključala je luna kralja ponoći u podstanicu za grejanjeНе знам, ја додоли све верујем, Додола хакује Пентагон
Kucaj na fb stop migrantimadai link
Eno ga Sotir u drugom redu.
daj im podršku soćo nema vjeze što si bjeograđaninNije Sotir na prostestu... Sotir je stari Beogradjanin sa pedigreom 200+ god unazad.. Ovo su studenti koji stanuju u domu, iz provincije...
Lako tebi za pandura samo osnovna skolasto protestuju studenti pa to je retoricko pitanje protestuju jer su stoka to nisu ni studenti studije traju 4 godine zavrsi i posle radi sta oces nije mi jasno to studenti protestuju pa sta ako si student to znaci da si djak obican zavrsi skolicu i onda odlucuj o drzavi i sta ti ja znam.
NznmKoga da pratimo mi bez instagrama?
Jel ima neka staromodna?
daj im podršku soćo nema vjeze što si bjeograđanin
zapali baklju..baci topovski udar..pokazi kako pravi beogradjani prave festuNije Sotir na prostestu... Sotir je stari Beogradjanin sa pedigreom 200+ god unazad.. Ovo su studenti koji stanuju u domu, iz provincije...

Kao svaki pravi beograđanin, bravo ❤Necu brate... Samo svoje dupe gledam
otkud ti znas ko sam sta sam ja.Lako tebi za pandura samo osnovna skola![]()
Деси мољац је л знаш да сам ја из Шумадијеotkud ti znas ko sam sta sam ja.
BACANICA OPET LAZE BAN BAN BAN 7 DANA.Деси мољац је л знаш да сам ја из Шумадије
Горњи Милановац ис ин да хоодBACANICA OPET LAZE BAN BAN BAN 7 DANA.