тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа, питам се шта ти се десило па само кукаш за неким ко отворено вређа 80 посто форума, је л неки инат или шта
Nije lepo da vredjas mene koja ti nista lose nije rekla

Imam salo, zaista

a sa osobom za koju ti verovatno mislis da kukam, ne razgovaram iz razloga sto ja necu... nema potrebe da kukam, bar nije bilo do ovoga trenutka

Nije lepo da vredjas mene koja ti nista lose nije rekla

Imam salo, zaista

a sa osobom za koju ti verovatno mislis da kukam, ne razgovaram iz razloga sto ja necu... nema potrebe da kukam, bar nije bilo do ovoga trenutka
Па нисам ја написала "шта ти је власт" него ти.
Ако сам протумачила на погрешан начин, ја могу и да се извиним. Мени то никад није било испод части.
Не видим где сам те увредила ако питам шта ти је па се жалиш кад банују особу која вређа 80 посто форума?
Мислим на особу ову мало изнад, ако нисам била јасна.

Знаш, мени да сви говоре да сам ужасна особа, буквално сви, ја бих села па размислила да ли стварно са свима другима нешто није у реду, или је ипак проблем у мени. Што дотичној особи не пада на памет. Глуми жртву, увек и свуда.

ja bi reko da svako ko nema kondicije za 90 minuta nema ni kvalitet. ti verovatno misliš na potencijal
Slažem se. Bolje si to fornulisao.
Da, potencijal mi je bio na pameti.
Kondicija nije nešto što je teško dostići, ali brt pogledaj posle ove imaju kondicije za 3 tekme al ne znaju gde biju .

Btw taj "nedostatak" kondicije je tipičan za majstore..Seti se Deje i Piksija :D Dejo kad nema dan ne može da istrči jedan šprint...Da ne nabrajam strance od Bađa pa na dalje sve do ludog kasana i tu je negde i stao fudbal što se mene tiče, svaka čast Mesiju, ostalo neka hvala, doduše i onaj ludi Ben Arfa igra kako hoće, al zato mu i nedaju da igra.

Па нисам ја написала "шта ти је власт" него ти.
Ако сам протумачила на погрешан начин, ја могу и да се извиним. Мени то никад није било испод части.
Не видим где сам те увредила ако питам шта ти је па се жалиш кад банују особу која вређа 80 посто форума?
Мислим на особу ову мало изнад, ако нисам била јасна.

Знаш, мени да сви говоре да сам ужасна особа, буквално сви, ја бих села па размислила да ли стварно са свима другима нешто није у реду, или је ипак проблем у мени. Што дотичној особи не пада на памет. Глуми жртву, увек и свуда.
Ja se izvinjavam, necu vise... iako mislim da on i jeste zrtva na neki nacin, na neki nacin saosecam sa njim...valjda se i sama osecam odbaceno od strane ljudi sa kojima bi ja htela da komuniciram....ali nisam ja trebala da se mesam u tudja posla, pa se iz tog razloga izvinjavam i obecavam da necu vise...

ја могу и да се извиним. Мени то никад није било испод части.
Problem je što se stvorio klan od nekoliko ljudi koji me provociraju na razne načine, otvoreno vređaju, čak i prete na privatnim porukama. Kako pristojan čovek sam ukazivao na taj suštinski problem, međutim osim mene niko nikad nije bio banovan što je napravilo jeziv i neremostiv jaz između mene i tih forumaša. Jer je očigledno da stariji forumaši uživaju administrativnu protekciju. I tad kad više nije bilo forumske pravde, i ja sam počeo da uzvraćam provokacijama. Jer zašto bih tolerisao tuđa vređanja,uz prećutanu saglasnost administracije.

I što se tiče izvinjenja, samo je bio jedan forusmki gospodin koji se javno izvinuo ( i to tebi), koja si tad pokazala svu količinu primitivizma kad su iznela privatnu prepisku na forum i sama prekršila pravila. Tako, da nemoj da morališeš.
Zamisli iznogud mi tri puta napiše javno" da pušim...." i ja ne respondiram i čekam administraciji da reaguje,koja samo obriše poruke bez sankcionisanja. A da se čovek makar jednom sankcionisao na 48 sati, smirli bi se svi. Jel se meni neko nekad izvinuo ovde?
To je indikator da nismo jednaki.

Ja se izvinjavam, necu vise... iako mislim da on i jeste zrtva na neki nacin, na neki nacin saosecam sa njim...valjda se i sama osecam odbaceno od strane ljudi sa kojima bi ja htela da komuniciram,.....ali nisam ja trebala da se mesam u tudja posla, pa se iz tog razloga izvinjavam i obecavam da necu vise...
Немаш за шта да се извињаваш, само не знам како поредиш себе и њега. Шта, треба да га пустимо да све редом прозива и да му подилазимо да се нежна душица не би осећала одбачено? Нек се упристоји и нек покуша да не подбада некога у сваком посту, па ће онда можда и добити мало поштовања. Овако, он би да лаје, а да не добија ништа назад. Не иде то тако, знаш и сама.

И стварно нисам приметила да си на љису одбачена.

Problem je što se stvorio klan od nekoliko ljudi koji me provociraju na razne načine
Слушај ме сада, последњи пут.
Тај...клан или шта год... Сам си га створио. Сам си све изазвао. Својим понашањем од првог појављивања овде. Сам си све окренуо против себе.
Ниси се само једног дана појавио на Крстарици и одједном су те сви мрзели. Не. Све си сам изазвао. Сад или мушки трпи, или научи да се понашаш.

Немаш за шта да се извињаваш, само не знам како поредиш себе и њега. Шта, треба да га пустимо да све редом прозива и да му подилазимо да се нежна душица не би осећала одбачено? Нек се упристоји и нек покуша да не подбада некога у сваком посту, па ће онда можда и добити мало поштовања. Овако, он би да лаје, а да не добија ништа назад. Не иде то тако, знаш и сама.

И стварно нисам приметила да си на љису одбачена.
Ne govorim o ljisu, nego uopste
Jesam, odbacena sam od ljudi koji su meni zanimljivi, eto nekim slucajem svaki put ja njima budem dosadna i glupa, ali necu o tome, otvarala sam temu na psihilogiji, mrzi me o tome...

Jesam, jako sam usamljena... i odbacena svaki put za mojih 45 godina, aman bas svaki..

Nisam dovoljno uspesna za njih, zato sam to uporedila sa vlast..
\
Na forumu vlast, u zivotu nesto drugo, i tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back