Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hah, interesantno.Ja sam videla.
Taman da je shakom pljasnes po guzi i pitas:“Who‘s your daddy?“![]()

Pa dok ne uhvatiš taj neki pravi momenat ja ti to mogu opisati svojim rečima, znači na skali od Mire Banjac do Dženifer Lopez može se reći da je vrlo blizu Dženifer Lopez.Kakve sam sreće opet ću propustiti.

Priznaj da si sačuvao sliku?Pa dok ne uhvatiš taj neki pravi momenat ja ti to mogu opisati svojim rečima, znači na skali od Mire Banjac do Dženifer Lopez može se reći da je vrlo blizu Dženifer Lopez.![]()

Priznaj da si sačuvao sliku?![]()
Priznajem da sam došao u takvo iskušenje, ali nažalost nisam sačuvao. 
Pitam se zašto to ne zvuči uverljivo.Priznajem da sam došao u takvo iskušenje, ali nažalost nisam sačuvao.
Ima već par godina otkako ne čuvam fotke forumske raje, otkako mi je jedna eminentna forumašica slomila srce.
![]()

Pitam se zašto to ne zvuči uverljivo.![]()
Zato što vešto skrivam svoju bol.
Pravo da ti kažem zemi ti nisi jedini koji ne veruje da sam u forumskoj penziji, ali stvarno jesam, tako da nemam više ni te zalihe fotki. Pa kako? Ti samo ideš po kafanama.. Ko čita sve one knjige, a?@Kraljica vetrova, da ti pokažem još jednu kafanu iz koje ne izbijam, na žalost nekih ovde.![]()
Eh ne pitaj me ništa, zapostavio sam i čitanje.Pa kako? Ti samo ideš po kafanama.. Ko čita sve one knjige, a?

Eh ne pitaj me ništa, zapostavio sam i čitanje.
Samo da te upozorim da su ovde sve sami perverznjaci, ali gledaj sa vedrije strane, barem nema Doca.![]()

Ммммм, Бамби! Дај ми број :ДJa sam videla.
Taman da je shakom pljasnes po guzi i pitas:“Who‘s your daddy?“![]()

Цитираћу Стравично Уважену Џег:A na trenutak, samo trenutak sam pomislio da si stvarno postavila, ali ipak znam da od toga nema ništa. : (
Kako me zezaš. : (Цитираћу Стравично Уважену Џег:
ХАХАХХАХАХХААХХАХАХАХАХХХАХА
Ovo je previše nesigurno, ponudi nešto, pripreti, pošalji srce....Strki, daj ponovi sliku za one koji nisu videli, mada su svi videli osim mene. : (
Уф, и тај би се баш овајдио, лол.Ovo je previše nesigurno, ponudi nešto, pripreti, pošalji srce....
Ne može tako. Pitaj Docu![]()
Ne prolazi Doca dobro ovde, zovu ga Doc "ubica kafana" Holliday. LolNe može tako. Pitaj Docu![]()
Da pošalje par smajlića, fotku neke klope i pusti klip Dorsa ili Pink Flojda.Ovo je previše nesigurno, ponudi nešto, pripreti, pošalji srce....
Ne može tako. Pitaj Docu![]()

Evo mene tamo zasipa poezijom... Gotovo!Ne prolazi Doca dobro ovde, zovu ga Doc "ubica kafana" Holliday. Lol
Ма бежи, не смеш споменути да нешто једеш или пијеш или идеш негде, одмах дај мени дај и мени је л могу и јаDa pošalje par smajlića, fotku neke klope i pusti klip Dorsa ili Pink Flojda.![]()