тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teretana je bukv nesto najbolje sto je covek izmislio... Ja sam prvi put krenuo sa 15 i od tada joj se uvek vracam, tipa treniram 3 ili 5 meseci, izgubim volju, blejim godinu dana, i onda opet krenem... I tako u krug.

Sad trenutno kod kuce radim sklekove i zgibove da bi malo ojacao, glupo mi je ne zbog drugih nego zbog sebe da udjem u teretanu i ne mogu da izbacim 50-60 iz benca, a ovolka rucerda i ramena, ledja ko u trokrilnog sifonjera..

Zato cu sada raditi kod kuce neko vreme pa krecem ozbiljno u gym.. Imam ortaka koji je bio fitnes instruktor, isao na usavrsavanja u London i rekao mi je da je najbolje pre tegova da radis kardio na traci 15 minuta i nekih 45 posle.. A meni bas to treba.. Jeste da bi mi kompletan trening izasao 2 sata ali hocu da se isklesem, da imam i masu i definiciju.. I ono sto je najbitnije, u teretani se osecas prijatno, barem ja, pricam u svoje ime, volim da se izduvam i to mi prija, svaka cast ko moze u kontinuitetu da trenira godinama, to je za postovanje, mene smori posle nekog vremena jbg, ali cu se sada potruditi da to ne bude slucaj.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back