- Poruka
- 64.730
Грозан си.Lansi je fundamentalno dobar dečko, neće da ti povredi osećanja, ali misli isto što i ja veruj mi.![]()
Шалим се И дон'т гиве а фyцк :Д
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грозан си.Lansi je fundamentalno dobar dečko, neće da ti povredi osećanja, ali misli isto što i ja veruj mi.![]()
Opasna zenska.@Baudrillard доста је.
Цитиран си па је обрисано.Dok sam pisao post u temi o Mona hotelu pojavila mi se notifikacija, a kad sam završio, nestala. Neko mi nešto napisao ili lajkovo, pa se predomislio.
Цитиран си па је обрисано.
he he a koga je i kakvo napušavanje je paloТебе не.
E meni se isto krv sjuri u....ma nema veze hehe.Да, мени одмах ркне сва крв у образе.
E Stu, hvala za savet, radi mi Krsta normalno otkako sam štiklirao onaj kvadratić.Jel me to neko vređao?

Hehe pa može svuda..kad kaže neka da joj pridržim tegАх па то не у теретани мехехе
Svi kažu da taj kardio gubljenje vremena. A ja volim kardio, naročito traku...То је бајк, педалам, гора сам од Тиксија, мехехе.
Знао сам да Квадрати неће добро утицати на тебе.То је бајк, педалам, гора сам од Тиксија, мехехе.
Za skidanje viška je tu i tamo uključen...Za ostale faze izgradnje mišića itd i nije baš.Svi kažu da taj kardio gubljenje vremena. A ja volim kardio, naročito traku...
Pa da to... Ali imaš ove pametnjakoviće koji tačno znajuZa skidanje viška je tu i tamo uključen...Za ostale faze izgradnje mišića itd i nije baš.