- Poruka
- 64.808
Бегиннер у теретани хД
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ja provokator? Nema finijeg modulatora od mene.De ste ljudi i Badrija provokator. Kako je prekaljeno natero Džordžija na tanak led lol.

Брате први дан ми је. : (Jesi ti došla u teretanu da vežbaš ili u šetnjicu lol? Ajde to malo pojačaj na 8-9, nemoj da se brukaš.
Уплатио ми Есадodakle ti pare za teretanu
Брате први дан ми је. : (
Zar ja provokator? Nema finijeg modulatora od mene.![]()
Тачно ми треба неки такав тип поред да урла на мене као у филмовима нешто типа oh, you wanna cry, little baby, you wanna cry? GET DOWN AND GIVE ME 20.Pa šta? Mora to oštro od starta, pa kolko uradiš uradiš.
Mogu ja?Тачно ми треба неки такав тип поред да урла на мене као у филмовима нешто типа oh, you wanna cry, little baby, you wanna cry? GET DOWN AND GIVE ME 20.

Треба ми неко ко је способан да делује претећи.Mogu ja?![]()
Varaš se, mogu da budem vrlo preteći, dobro ne baš. LolТреба ми неко ко је способан да делује претећи.
Ти кад ми то рекао смејала бих се и жвакала крофну.
uzimaš onom detetu iz usta!!!!Уплатио ми Есад
То није дете то је Миша Вацић.uzimaš onom detetu iz usta!!!!
Lajkujem...teretana je da se trenira...Ove druge su tu drugim poslom da sad ne kažemДа, брате, све напуцане и нашминкане, ниједна се не зноји, ја после 5 мин црвена као паприка и мокра као да сам испод туша изашла.

Ето Стуготсе, видиш како Ланси ставља инлове за подршку. С друге стране, ти си лик због кога дебеле девојке не одлазе у теретану!!111!!!!

Да, мени одмах ркне сва крв у образе.I ja sam beo al se ne zacrvenim...možda jeri stida neam joj hehe