Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Ali on je ubeđen da je čovek iz budućnosti. Rovari po petoj dimenziji. Samouk, nije čit'o knjige nit' se sektarao.Ovo stvarno deluje zanimljivo, mrzelo me da se posvetim ovoj temi malo vise, ali hocu dapace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali on je ubeđen da je čovek iz budućnosti. Rovari po petoj dimenziji. Samouk, nije čit'o knjige nit' se sektarao.Ovo stvarno deluje zanimljivo, mrzelo me da se posvetim ovoj temi malo vise, ali hocu dapace.
Al si mi ipak replicirao, sto znaci da si privremeno prekinuo bojkot ili?
Pravo da ti kazem, kad sam video "stugoc je citirao vasu poruku", usrro sam se da se nije desilo nesto![]()
Ajd' prekidaj to sr.anje da haramo po igri istine buhahahaNe znam, juče i danas sam baš onako hrišćanski raspoložen, opraštam ljudima, skidam ih sa ignor liste, možda bih trebao da prekinem i bojkot.
Ali on je ubeđen da je čovek iz budućnosti. Rovari po petoj dimenziji. Samouk, nije čit'o knjige nit' se sektarao.
Ne znam, juče i danas sam baš onako hrišćanski raspoložen, opraštam ljudima, skidam ih sa ignor liste, možda bih trebao da prekinem i bojkot.
Real shit, brtTo ti pricam, interesting story
Ajd' prekidaj to sr.anje da haramo po igri istine buhahaha

Brate, prvo odslusaj pesmu pa tek onda kudiVidim prate se kineski narodnjaci. Lepo, lepo... u stvari baš me briga.

za ovakve prilike treba imati dobermana u predsoblju
imaš za esada neku kožnu jaknu povoljno?sve mi dođe da rasprodam i odem u 3 pm
Ne morašSad mi je sinulo da sam ja onaj zahtev za brisanje profila poslala na staroj verziji foruma. Je l sad moram opet?![]()
Naćiće se neštoimaš za esada neku kožnu jaknu povoljno?

đe to daj limkDe ste ljudi i Badrija provokator. Kako je prekaljeno natero Džordžija na tanak led lol.
đe to daj limk