тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci placem
FB_IMG_1582754713002.jpg

Може.

Послаћу поруку када будем имао живаца саставити кратко штиво за "старије", а да га не морам после тумачити за њих у 10 наставака.
I naravno ne odlazimo bez velikog vatrometa, ono tipa satremo astrologiju prvo

I svakako neću tražiti da mi se briše nalog, mogu samo trajno da me banuju mehehe
Nigde nikad još nisam tražila ni ban od tri dana da me spreči da dođem, a umem da odem i da se ne vratim, da nalog ostane fazon pet godina negde I ja nikad više ne uđem
Stvarno je glupost tražiti da ti brišu jer si retard dovoljno da ti frka da će neko da ti traži poruke, kao aj da vidim ova Dodola Hadžipetrović šta pisala u avgustu 2019, ili još gluplje aj da mi obrišu da ne mogu da uđem više jer imam šest godina i ne mogu da iskuliram

Stvarno je glupost tražiti da ti brišu jer si retard dovoljno da ti frka da će neko da ti traži poruke, kao aj da vidim ova Dodola Hadžipetrović šta pisala u avgustu 2019, ili još gluplje aj da mi obrišu da ne mogu da uđem više jer imam šest godina i ne mogu da iskuliram

iskreno ni meni nikad nije bilo jasno to trazenje brisanja naloga..kad me je jedan korisnik pitao..a koja je svrha brisanja naloga kad se ne brisu poruke na forumu, odgovrio sam..realno i ja nemam pojma koja je svrha ali ljudi traze :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back