- Poruka
- 131.191
Zašto je to smešno, molim lepo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim da eminentni bolje prolaze od popularnih, ukoliko težiš eminentnosti to je odlično.Brt, de ćeš eminentnijeg forumaša od mene?![]()
Zezam se, ne težim nikakvoj eminentnosti, autsajder uvek. A metala se ne odričem ni po koju cenu.Pa mislim da eminentni bolje prolaze od popularnih, ukoliko težiš eminentnosti to je odlično.Samo onda bi morao da se ukalupiš, da zaboraviš na metal, da se odrekneš dela sebe.
![]()
ti da si pravi roker ti bi overio do sad!!!.Zezam se, ne težim nikakvoj eminentnosti, autsajder uvek. A metala se ne odričem ni po koju cenu.
Sta imate pametno?![]()
Eh, da, vidim ja da će tebe Strki i dalje cenzurisati.Zezam se, ne težim nikakvoj eminentnosti, autsajder uvek. A metala se ne odričem ni po koju cenu.
Jesam moderator, al' kao da nisam.Kako ne težiš kad si moderator, odrekni se titule eminencijo xD
Kad banuješ kolegu Dokića više mu dođeš kao narodni heroj.Jesam moderator, al' kao da nisam.![]()
Ćuti, ne prizivaj zlo, nema ga ovih dana.Kad banuješ kolegu Dokića više mu dođeš kao narodni heroj.![]()
Ahahaha pa zamisli da ima dve ovakve? Pa to tačno da se ubijete svi odmaPa nema ovde dve Dodole.
Znači žene mogu slobodno na teme, oglasile su se sirene za prestanak opasnosti.Ćuti, ne prizivaj zlo, nema ga ovih dana.
Meni jedan Jim Croce ako može.Kad bih mogla po potrebi da izvadim iz fioke nekog muzicara da mi peva uzivo
Veceras Stinga
Хоћеш да видиш и зашто? :ДPa šta sam propustio dok me nije bilo?
Video sam da je Hodač u Banovićima, to me je nasmejalo na trenutak.
Хоћеш да видиш и зашто? :Д
polovni polovni automobili. https://www.polovniautomobili.com/ registracija.
imam ja neku tortu ako ti trebaDanas ako sam unela 300 kalorija bice extra