- Poruka
- 85.988
veceras letim , standardno oko osmice devetke krecem pa dokle zavozam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što bi rekao Delboj Troter kao Emanuela u Bangkoku, iliti samo turbo, samo rejv, haos brate.veceras letim , standardno oko osmice devetke krecem pa dokle zavozam
ja sam singl taze dva putSrecan Dan nezavisnosti svima koji slave![]()
Evo i ja maloprejeo sam.
hoces da se ljubis sjezikem i da se pljujes u usta ?Evo i ja malopre
Ne mogu sad retrogradni je merkurhoces da se ljubis sjezikem i da se pljujes u usta ?
sta si jela.Evo i ja malopre
Neke mlade krompiriće kao klikeri polutermički obrađeni i zaleđeni i začinjeni nekim travkama samo sipaš u tiganj na deset minutasta si jela.
samojako samo jakoŠto bi rekao Delboj Troter kao Emanuela u Bangkoku, iliti samo turbo, samo rejv, haos brate.![]()
![]()
ja sarmu. moram da jedem da bih odrzao masu.Neke mlade krompiriće kao klikeri polutermički obrađeni i zaleđeni i začinjeni nekim travkama samo sipaš u tiganj na deset minuta
realno nisi :ONAJACI SAM.
ko ne veruje nek dodje u ulicu brace novakovic u surcinu naravno pre toga mora moja permisija (to ti je dovola) za ulazak u OPSTINA SURCIN.realno nisi :O
druze ja se spustim sa mikulje u tri ujutro 140 vozim i izrokam na centru rafal da pozdravim drugareko ne veruje nek dodje u ulicu brace novakovic u surcinu naravno pre toga mora moja permisija (to ti je dovola) za ulazak u OPSTINA SURCIN.
pozdrav svim ljudima dobre volje od mene za vas.
uskoro ide na youtub snimak ja nosim necu smecu na ramenima a on mi komanduje naravno bice tek utvrdjeno da li ce da se to odigra na autokomandi blize njemu ili surcin zaradicu preko 5000evra.druze ja se spustim sa mikulje u tri ujutro 140 vozim i izrokam na centru rafal da pozdravim drugare
ja se jednom ispovracao na plazi na decka i devojkuuskoro ide na youtub snimak ja nosim necu smecu na ramenima a on mi komanduje naravno bice tek utvrdjeno da li ce da se to odigra na autokomandi blize njemu ili surcin zaradicu preko 5000evra.
to se ne sme.ja se jednom ispovracao na plazi na decka i devojku