моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.646
ЛинкPederera napala Greta Tunberg hahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЛинкPederera napala Greta Tunberg hahahaha
Mehehehe.

nedaj nađecuTako je, pa ovo je kafana, za to i služi.
A temilica je moje čedo, moje autorsko delo, emanacija moje ličnosti. Vređaš nju, vređaš mene.

jos jedan dzacic pomorandzi?Caos svima, sta ima?
Ja sam malopre napravila sok od 4 narandze i 1 limuna, i sve popila. Onda sam pojela neku sunku sa hlebom, napravila sok od jos jedne narande i limuna, i sad pijem kafu i jedem cokoladu.
Mislim da cu da dobijem...

ma jes..jede one travkice..mogu misliti kakav metan izbacuje....
sta god da jedu tacno je da najmanje kake i da im je kaka malecka ( to kod ovih malih po velicini )ma jes..jede one travkice..mogu misliti kakav metan izbacuje....
ja sam mislio na djokovicesta god da jedu tacno je da najmanje kake i da im je kaka malecka ( to kod ovih malih po velicini )

Bolje bi bilo da si to vreme posvetio izučvanju interpunkcijskih znakova.gledao sam bolestan film znaci neka narkomancina i devojka mu narkomanka ima drugara crnca narkomancina i majka ne moze da obuce haljinu neku i ona postane narkomanka sve narkomani na kraju svi pozavrsavaju u ludarama FUJ DROGOSI.
Requiem for a Dream,gledao sam bolestan film znaci neka narkomancina i devojka mu narkomanka ima drugara crnca narkomancina i majka ne moze da obuce haljinu neku i ona postane narkomanka sve narkomani na kraju svi pozavrsavaju u ludarama FUJ DROGOSI.