- Poruka
- 131.224
Ne uvlačim se nikome, i već mi je dala, ali ne to što ti misliš, već uzajamno poštovanje.Badri,džaba se uvlačiš,neće ti dlakava dati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne uvlačim se nikome, i već mi je dala, ali ne to što ti misliš, već uzajamno poštovanje.Badri,džaba se uvlačiš,neće ti dlakava dati.
Ајој, мајко моја. :ДNe uvlačim se nikome, i već mi je dala, ali ne to što ti misliš, već uzajamno poštovanje.
Dobro,ti se zadovolji uzajamnim poštovanjem.Ja bih ipak onim drugimNe uvlačim se nikome, i već mi je dala, ali ne to što ti misliš, već uzajamno poštovanje.

Nemoj sad da se sprdaš! LolАјој, мајко моја. :Д
Šta da ti kažem, srećno sa tim.Dobro,ti se zadovolji uzajamnim poštovanjem.Ja bih ipak onim drugim![]()

Прву је отворила Борг, жива била. : ))Postoje tu i neka autorska prava, jednom dato ime je postalo brend, i svako ko iznova otvori kafanu dužan je da ispoštuje ime brenda.
Muvanje provokacijom. Bila tema.ne dobija se cka uvlacenjem nego prozivkama doduse ne bas priprostim al ne ni nesto previse uvijenima u oblande mora se izbalansirat
Да, како ти иде с тим?ne dobija se cka uvlacenjem nego prozivkama doduse ne bas priprostim al ne ni nesto previse uvijenima u oblande mora se izbalansirat

ko ce to izdrzat a ne biti prostacinom ja svakako neMuvanje provokacijom. Bila tema.
Да, видели смо хДko ce to izdrzat a ne biti prostacinom ja svakako ne
Пола порције мени пола теби!strki kolko ćevapa pojedeš na mesečnom nivou he he he kapiraš flert jeri
ma kakve druge jedina neponovljiva sve inspiracije mi ode u tvojega imboksaДа, како ти иде с тим?
Пошто ти није прошло оно кад си ме питао које боје су ми гаће. А ни оно кад си ме питао колико коштам на месечном нивоу. Па ето, како иде код других? :Д
meni je to okej za polupansionski nivoПола порције мени пола теби!
Види, стварно не мораш, мајке ми. :Дma kakve druge jedina neponovljiva sve inspiracije mi ode u tvojega imboksa
Немој да се шалиш главом. Ни једном ни другом.e vidi sad cu ti poslat malo nesto u imboksa al nemoj me kaznit jace je od mene
Na osnovu ovoga što je Strki napisala, čini mi se da ti je inspiracija bila slaba, da ne kažem nikakva.ma kakve druge jedina neponovljiva sve inspiracije mi ode u tvojega imboksa