tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Zato što je ovaj sadašnji naziv tradicija duga skoro deceniju, možda i više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tradicije su tu da se (s)ruše.Zato što je ovaj sadašnji naziv tradicija duga skoro deceniju, možda i više.
Većeg seljaštva nema od robovanja tradiciji.Pobune ćemo gušiti represijom i mitom.Ko je sa nama -unapređenje,ko protiv nas-seča knezova.Ako bi se ime menjalo izbili bi nemiri, pa i pobuna.
Срећно.Pobune ćemo gušiti represijom i mitom.Ko je sa nama -unapređenje,ko protiv nas-seča knezova.![]()
Tek sam se infiltrirao.Još tražim saradnike za revoluciju.Срећно.
Више. : )Zato što je ovaj sadašnji naziv tradicija duga skoro deceniju, možda i više.
U pravu si, evo preračunao sam se i skontao da je ovaj naziv star bar 12 godina, minimum toliko.Више. : )
Ма где бре, ја једва преживела кад је лого крстарице постао плав, још патим за оним жуто црним, Тренутна ми не дирајте : )))Teško da bi to prošlo, ovo ti je zona foruma u kojoj vlast izbegava rigidni nastup, više se oslanja na samoupravu, na forumsku svest, a tu je sve jasno - većina ne voli promene.
Skoro dvanaest godina, i ne mnogo više od decenije.Више. : )
Али наш је и волимо га јер морамо. Исто као Стуготса, мехехе.trenutna dešavanja je žešće glup naziv za temilicu
Ili mene, a da mene ne volite. : (Али наш је и волимо га јер морамо. Исто као Стуготса, мехехе.

Хахаххахаха, нисам али написала сам у следећем, знаш ме хДPriznaj da si ispravila poruku, tj pisao je jedan drugi nadimak, tj B
Badri,džaba se uvlačiš,neće ti dlakava dati.Hodaču, beži tamo, promene ne podnosim!
Eto ko u kafanu dolazi sa one teme o flertu.postali ste ko biracka masa u Srbiji,
sve penzosi i nista nece da menjaju...
vazno da je toplo.
ko ne voli da menja taj se nece ovajditi
od zivota![]()

vazno je da jevtine pive i naravnopostali ste ko biracka masa u Srbiji,
sve penzosi i nista nece da menjaju...
vazno da je toplo.
ko ne voli da menja taj se nece ovajditi
od zivota![]()