pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.308
sisa je mila i kad od majke nije he
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle treba da plaćamo da bi bili počastvovani tvojim prisustvom?A jb.g niti sam vas rodila,niti me placate
![]()

imam i ja za upropašćavnje ovde nešto, može isto čekićempravo ti kaem zabole me za sto sad ako oću mogu da ga upropastim čekićem
A đe je taj grupni koji svi pominju i napomju kako ne učestvuju u njemu? Mslm, koji to ljudi tamo ogovaraju...Evo moca i ja cavrljamo, i Badrisa sad doso, i tjt.. Svi na grupnom pepeisu, samo mi ovde na vetrometini ko sirocici![]()
Ti daj od moderatorske.Dakle treba da plaćamo da bi bili počastvovani tvojim prisustvom?![]()
šta imaš daj foto palim se na destrukcijuimam i ja za upropašćavnje ovde nešto, može isto čekićem
Jes I ti u onom grupnom ppu što se zove bez DodoleA đe je taj grupni koji svi pominju i napomju kako ne učestvuju u njemu? Mslm, koji to ljudi tamo ogovaraju...
----
Ti daj od moderatorske.
e samo da konačno rešim da se olupa, dobiješ i sliku i ručak za majstorašta imaš daj foto palim se na destrukciju
Ni jaČak ni u tom
tebe prepisuju u grupama jerri si mudar : DMene niko ne zove u te grupne prepiske.
Ју донт сеј...Mene niko ne zove u te grupne prepiske.
Moco, već sam te regulisao, ali neće biti previše da to uradim opet.tebe prepisuju u grupama jerri si mudar : D
Dobro jesam ja najgori?Ју донт сеј...
JesiDobro jesam ja najgori?
Mene niko ne zove u te grupne prepiske.
Pa kad bi se brojao kakva bi džomba ja bila, stara legenda I toNi mocu, ni mene... Al nama ovde ide staz jer na pp ti se ne racunaju poruke u statistiku...
Zanimljivo je da većini kad pogledaš u aktivnosti vidiš da je na pp, i ne samo na LjiSu, eno i kod mene na Književnosti ista situacija.Ni mocu, ni mene... Al nama ovde ide staz jer na pp ti se ne racunaju poruke u statistiku...
Super vam je, verujEvo moca i ja cavrljamo, i Badrisa sad doso, i tjt.. Svi na grupnom pepeisu, samo mi ovde na vetrometini ko sirocici![]()
pa ima sto onda cekas pola godine do sledece sezone.....cesto se i zaborave neki detalji..a na stranu sto se serije obicno zavrse tako sto te bas zanima sta ce biti u nastavkuPa sta ima veze.. Ja sam odgledao ove tri sezone sto ima i fantasticna je serija, obozavam je... Doduse treca je nesto slabija od prve dve ali generalno sve pohvale..

Ne moraš da ideš na profil, samo postaviš kursor na avatar, a kad si moderator, vidiš i one koji koriste nevidljivi mod.A gledaju se aktivnosti drugih korisnika![]()