- Poruka
- 483
Pa ne znam ni ja, možda poginem noćasHoću. Ali, ne znam da li ću imati vremena za druženje. Ako ne bude posla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam ni ja, možda poginem noćasHoću. Ali, ne znam da li ću imati vremena za druženje. Ako ne bude posla...

Hoću. Ali, ne znam da li ću imati vremena za druženje. Ako ne bude posla...
Jeste, ima stvari koje ne zavise od nas.Pa ne znam ni ja, možda poginem noćas
ako zelis nesto tipa friedns imas "svi vole rejmonda"Da, i friends sam odgledala odjednom ovog puta.
Vremenski uslovi ne dozviljavaju. Juče nismo radili, nismo mogli zbog jakog vetra.Kakav je to poso kad nema posla.. Neka drzavna sluzba aa
E pa ja sad izađoh, duva ko ma motoruVremenski uslovi ne dozviljavaju. Juče nismo radili, nismo mogli zbog jakog vetra.

Ti si gospodin, u to nemoj sumnjati nikad. Seljačina nek stavlja obloge na cevanicu sadЕ људи, рецте ви мени нешто, ал' оно искрено.
Управо се вратих са рекреације, тукли фудбала неко друштво и ја.
Фалило нас је, па је један јаро повео пар момака, нисам их знао пре.
Један дошао у фул опреми, штуцне, обојене патике, тракица око руке.
Кренуо нешто да се курчи, да провлачи овим мојима кроз ноге. Кажем му ја: ''Момчино, олади мало, не играмо Лигу Шампиона''.
Не престаде он, хтеде мени да провуче кроз ноге, ја као хтео по лопти и набијем га мало испод колена, остала плава флека јаднику.
Сад рецте, јесам ли ја лош човек или он?

I već moderator?!? Znači mene će da umoduju sutra jeeeejja prekjuce![]()
Marenda je veteran, al otišao sadKol'ko žeže ova legendarna stvar, kako li je biti ratni veteran, ne želim da znam. He he he