hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ignor mi je bogatiji za još jednog člana
i sad stvarno ćao
Ja sam ti samo za menstrualne čašice pisala onomad, nemoj da si bezobrazna
znas li sto je ATM
Ja sam ti samo za menstrualne čašice pisala onomad, nemoj da si bezobrazna
Nisam mislila na tebe! Tebi sam sve oprostila onda kad si me ispoštovala da mi stigne ona fotka.Ja sam ti samo za menstrualne čašice pisala onomad, nemoj da si bezobrazna
Mora menjamo kafanuja sam se odselila, sad došla samo jer sam videla tebe
Pa sve sam ti lepo objasnila, do detalja, evo reci.Ja sam je pito kako da banujem, kad je hodac pravio sranja
Pa sve sam ti lepo objasnila, do detalja, evo reci.
Uvek druže, ti si mene kupila kad si otreskala baklija, maestralnoNisam mislila na tebe! Tebi sam sve oprostila onda kad si me ispoštovala da mi stigne ona fotka.![]()
Sad bi volela da se sećam šta sam uradila, ali svakako mi je drago.Uvek druže, ti si mene kupila kad si otreskala baklija, maestralno
Lepo spavaj!Jao bre, mnogo ste bre blesavi, aj laku noć
u asi me ujebo sad, moš misliti kačim slike na fotografiji umesto da slušam kako kenjate o domaćoj bljuvomatografijiхероина
Buduća legenda · Lokacija: Westeros
Učlanjen 24.01.2006
Poslednja aktivnost malopre · Pregleda temu Biljni svet
HAHAHAHAHAHAHA
u asi me ujebo sad, moš misliti kačim slike na fotografiji umesto da slušam kako kenjate o domaćoj bljuvomatografiji
Ту сам, да вам отворим па одох.Jel znate da će uskoro nova tema?
A gde je @моћна длакава стрвина ?
aj pa da mi više ne iskaču obaveštenja i da se kurtališem mazohizmaТу сам, да вам отворим па одох.
to ko sto mi je drugarica pricala kako imaju viber grupu sa uciteljicom i viber grupu bez uciteljice.Pa to se dogovorili da te lože
Tako ima grupni pp koji se zove 'bez Dodole' I tu su svi osim mene
to ko sto mi drugarica pricala kako imaju viber grupu sa uciteljicom i viber grupu bez uciteljice.![]()