- Poruka
- 85.777
ash relax
sta radite dobri ljudi
u sigurnosti svojih domova
u iluziji zidova i intime
sta radite dobri ljudi
u sigurnosti svojih domova
u iluziji zidova i intime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odbija poslušnost, to bi bio neki ***** u rebel fazonu.nece ku rac da se napise

Je.be upala misica,jeb.e pmsma evo
kako si ti skaki
sto mene spopadne neki neizdrz kad namirisem taj pmsJe.be upala misica,jeb.e pms
Ti?
Paja Vujisić nije u 50 godina karijere nijednom promenio izraz lica, pa je ipak bio jedan od najboljih svetskih glumaca (ako je za verovati Orsonu Velsu i Frederiku Feliniju).Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.
Pogledajte prilog 677250
Промени фацу, човече.
Memoari katoličkog svećenika?"No jedno je istina: ja zbilja i ne volim da sam sa odraslima,ljudima,velikim..to sam odavno primetio..ne volim,jer ne umem s njima.Ma sta oni sa mnom govorili, ma kako da su dobri prema meni,ipak je meni uvek nekako tesko u njihovom drustvu,i strasno volim kad mogu sto pre da odem svojim drugovima,a drugovi su moji oduvek bili deca."
Slazem sePaja Vujisić nije u 50 godina karijere nijednom promenio izraz lica, pa je ipak bio jedan od najboljih svetskih glumaca (ako je za verovati Orsonu Velsu i Frederiku Feliniju).
Pazi kad sam tek sad provalio da je ovo odgovor na post od pre 20 stranaPaja Vujisić nije u 50 godina karijere nijednom promenio izraz lica, pa je ipak bio jedan od najboljih svetskih glumaca (ako je za verovati Orsonu Velsu i Frederiku Feliniju).

Čuo sam te kako pričaš sa mladom istraživačicom.Slazem se