тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"No jedno je istina: ja zbilja i ne volim da sam sa odraslima,ljudima,velikim..to sam odavno primetio..ne volim,jer ne umem s njima.Ma sta oni sa mnom govorili, ma kako da su dobri prema meni,ipak je meni uvek nekako tesko u njihovom drustvu,i strasno volim kad mogu sto pre da odem svojim drugovima,a drugovi su moji oduvek bili deca."

Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.

Pogledajte prilog 677250

Промени фацу, човече.
Paja Vujisić nije u 50 godina karijere nijednom promenio izraz lica, pa je ipak bio jedan od najboljih svetskih glumaca (ako je za verovati Orsonu Velsu i Frederiku Feliniju).

"No jedno je istina: ja zbilja i ne volim da sam sa odraslima,ljudima,velikim..to sam odavno primetio..ne volim,jer ne umem s njima.Ma sta oni sa mnom govorili, ma kako da su dobri prema meni,ipak je meni uvek nekako tesko u njihovom drustvu,i strasno volim kad mogu sto pre da odem svojim drugovima,a drugovi su moji oduvek bili deca."
Memoari katoličkog svećenika?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back