gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
e to sam odgledala prve dve epizode još davno
i nije me držalo
i nije me držalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledo prvu sezonu i malo druge..sve pederrl..najveći kvalitet im je što ona mala liči na Margot RobbieSex Education obavezno... Vrhunska serija, ja je sad gledam.....
Heki za nas izgleda nema serije..ili je do naskad bi neko uspeo da napravi nešto kao što su bili prijatelji svojevremeno, u dupe bih ga poljubila
himym me malo podseća na prijatelje, zato mogu uvek ponovo da gledam
u šta sumnjam 
prijatelji su imbecilni sarkasticni naivni humor nekako kao nesrecni ljudi ili neka bara sa blatom ili neki auspuh progoreli ili tako neka kutija napolitankikad bi neko uspeo da napravi nešto kao što su bili prijatelji svojevremeno, u dupe bih ga poljubila
himym me malo podseća na prijatelje, zato mogu uvek ponovo da gledam
Mozda si lud,al nisi glupprijatelji su imbecilni sarkasticni naivni humor nekako kao nesrecni ljudi ili neka bara sa blatom ili neki auspuh progoreli ili tako neka kutija napolitanki

Spominju casa de papel za navlačenjeja idalje ne stizem da odgledam seriju koja ide cesce od 1 nedeljno
a gleda mi se, bas mi se gleda neka dobra serija, onako da se navucem kao manijak
e ali preduslov je da je ima na hbo ili negde na tv-u, samo da ne skidam sa netaSpominju casa de papel za navlačenje
Ne moraš da skidaš. Imaš online na nekoliko sajtova.e ali preduslov je da je ima na hbo ili negde na tv-u, samo da ne skidam sa neta
ni netflix nemam
Ima na HBO novi papa, gledaj to. Ovo ne znam gde ima, 4 sezone.e ali preduslov je da je ima na hbo ili negde na tv-u, samo da ne skidam sa neta
ni netflix nemam
Ne moraš da skidaš. Imaš online na nekoliko sajtova.
Odlična je Casa de Papel.
Upravo je izašla četvrta sezona.
pocela sam drugu sezonu, i zaspala 3 puta zaredomIma na HBO novi papa, gledaj to. Ovo ne znam gde ima, 4 sezone.
Ja se mučim iz fotelje.a i to me smara, onda moram da prikacim lap top za tv, da mogu da zaspim ko covek uz seriju
Ja odgledao Homeland, ostale mi još ove 3 epizode koje treba da izađu u naredne 3 nedelje. Počeo sam od početka, dok 8. i finalna sezona nije bila emitovana do kraja, misleći da će biti dok stignem do 8. sezone. Al svako veče po 3-4 epizode i evo me.
Nije loša serija, rekoše mi da samo prve 3-4 sezone valjaju, al solidne su i ostale.
Prve dve sezone baš drže pažnju.meni je bila super homeland, davno sam je gledala
ali nisam ni znala da su snimili 7.i 8. sezonu
ali nikada nikada nisam shvatila pomamu za breaking bad serijom