pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.782
strki aj čikikitu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта, абба?strki aj čikikitu
pa može i od šinidke okonorke i ona to pjeva : )шта, абба?
ај пробам сад :Дne, ova:
jesss ♥ај пробам сад :Д
bravo! ihhh, kakva si ♥
(ovo je smajli koji tverkuje)
samo diši duboko, sve će biti okej kad prođe kriza ♥Evelinka što me ignorišeš ko da sam banovan?![]()
Daću ti ja nekoliko saveta kako da te ne ignoriše.Evelinka što me ignorišeš ko da sam banovan?![]()

Koja kriza?samo diši duboko, sve će biti okej kad prođe kriza ♥
badri, ne radi isti recept za sve, valjda znašDaću ti ja nekoliko saveta kako da te ne ignoriše.![]()
Bau kad ces da je dovuces na knjizvenost... da je tamo sondiramo...Daću ti ja nekoliko saveta kako da te ne ignoriše.![]()
Naravno da ne radi, on neka otkrije sam.badri, ne radi isti recept za sve, valjda znaš
Ajnece niko da cuje moju intimnu ispovestinu
dobro neka
Misliš da sam zadužen za vrbovanje za Književnost?Bau kad ces da je dovuces na knjizvenost... da je tamo sondiramo...
Gotovo. Sad si mi dao izgovor da se opet udvaram Nini...Misliš da sam zadužen za vrbovanje za Književnost?
ja ne znam stvarno šta ima dosadnije od kafanskih lascivnih premudrosti, al ajde, svako ima svoj stil, ko sam ja da se mešamBau kad ces da je dovuces na knjizvenost... da je tamo sondiramo...
moja pojezija zelis li je cutja ne znam stvarno šta ima dosadnije od kafanskih lascivnih premudrosti, al ajde, svako ima svoj stil, ko sam ja da se mešam