gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
El si upućen il pretpostavljaš? Da ne bude radi tri posla 25h dnevno izvršitelji (by hirka) joj kucaju na vrata, ne stiže na forum, a mi lokalni ovisnici joj još i zavidimo.Zanimljiviji joj rl od foruma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El si upućen il pretpostavljaš? Da ne bude radi tri posla 25h dnevno izvršitelji (by hirka) joj kucaju na vrata, ne stiže na forum, a mi lokalni ovisnici joj još i zavidimo.Zanimljiviji joj rl od foruma.
Upućen.El si upućen il pretpostavljaš? Da ne bude radi tri posla 25h dnevno izvršitelji (by hirka) joj kucaju na vrata, ne stiže na forum, a mi lokalni ovisnici joj još i zavidimo.
Upućen.
Mislio si da se toliko razočarala zbog toga?Dobro je, pitao sam se dal sam možda odgovoran, jer joj nisam poslao sliku mog dupeta.
Veliki pozdrav za stevčinu žabicu, za Baudrillarda jedan veliki nepozdrav klasični

Mislio si da se toliko razočarala zbog toga?
kad nije otisla zbog mene, ne nadaj se da ces ti biti uzrokPa nadao sam se da nije, logično bi bilo da nije, al otkud znam... tražila mi je sliku dupeta i par dana kasnije otišla s foruma. Reko da nije nešto na fazon ko sa tobom, Neistraženom i Sioranom.

kad nije otisla zbog mene, ne nadaj se da ces ti biti uzrok![]()
Ko ste vi gospođo? Nismo se upoznali, pošaljite sliku na pp.Veliki pozdrav za stevčinu žabicu, za Baudrillarda jedan veliki nepozdrav klasični

Teško provaliti vala ko je ona...Ko ste vi gospođo? Nismo se upoznali, pošaljite sliku na pp.![]()

Ebi ga kad ne citiram, propalo već od bržih kucača... a i nije neka fora.Koji dvoje?
A da vas dvoje okačite guzice sad na javno, u inat?
??????A da vas dvoje okačite guzice sad na javno, u inat?
E to je zaista čudno, evo Neistrazene još uvek nema na forumu.Pa nadao sam se da nije, logično bi bilo da nije, al otkud znam... tražila mi je sliku dupeta i par dana kasnije otišla s foruma. Reko da nije nešto na fazon ko sa tobom, Neistraženom i Sioranom.

Ona je sama tražila da pročita nešto od Siorana, i čak je rekla da je počela da čita, i posle toga nestala sa foruma.Заиста чудно.
Па да, кажем, баш чудно. Изузетно чудно.Ona je sama tražila da pročita nešto od Siorana, i čak je rekla da je počela da čita, i posle toga nestala sa foruma.
??????

Ај ти нека сморкета мехехехDa kačimo dupeta Smorke?