gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ja sednem kod prozora i sunčam se ko gušterA ne razumijem ti se ja u to, meni je roletna vazda spustena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sednem kod prozora i sunčam se ko gušterA ne razumijem ti se ja u to, meni je roletna vazda spustena
Beranska ulica tako nestoNisam u Kumodražu, mnogo sam bliže tebi mehehe
Pa ja neću da ti kažem I ako pogodišBeranska ulica tako nesto![]()
Jes večeras u dva, planiram da gledamJeri to danas dodjela oskara?
Jes večeras u dva, planiram da gledam
Nisam sve, gledaću, al znam otprilike šta je štaSta mislis ko uzima? Si pogledala sve kandidate?
Nisam sve, gledaću, al znam otprilike šta je šta
Objektivno pojma nemam. Al ako gledamo na to kao na evroviziju, politika jelte, finiks uzima najbolju mušku ulogu
Pa mene muči i sam prenos na rts, blago sam alergična na sandru perović. Čini mi se da će mi biti zabavnije da gledam beogradsku hroniku sad 15og kad Rada bude objašnjavala jel izašla mečka i koliko će još da traje zimaTo svakako. Meni nekako oskar ide na onu stvar godinama unazad, pte zbog toga navijam da najgore govvno uzme nagradu kako bi se jos vise oblatio kredibilitet iste. Tako da, ove godine, moji favoriti su Ford v Ferari, Irishman i JoJo Rabbit
Pa mene muči i sam prenos na rts, blago sam alergična na sandru perović. Čini mi se da će mi biti zabavnije da gledam beogradsku hroniku sad 15og kad Rada bude objašnjavala jel izašla mečka i koliko će još da traje zima
Pa ona se trpa gde god ima nešto o filmovima, a ona na evroviziji se beše zove sunčicaJel to ona sto pernosi evroviziju? Uz nju je nemoguce ne zaspati. Ja bih dao Milinkovicu debelom i Mirku Alvirovicu kao konsultantu, da je i dalje prisutan u ovoj nasoj trodimenzionalnoj ravni.
Veeeel'kiKoliki?
Neću da dolazim ako ne može da se komentariše pojava i stajling sandre perović. A gledaću.@Dodola i @momcilo95 i svi ostali!! Dodjite veceras da pratimo zajedno dodelu i da komentarisemo.. na film i tv ima tema, Nina je otvorila.. mislim znate vec, sta vam ja pricam
Meni se Jojo Rabbit bas svideo, odlican je film, sinoc sam gledao.. Tarantina i Dzokera sam gledo u bioskopu, a Irca online.. Veceras ima Parazit na RTS 1 u 22 i 20.
Cini mi se da je jaca selekcija nego prethodnih godina, bar sto se tice ovih nominovanih za najbolji film..
Ja čekam sigurno. Ja čekam oskare ko oni fanatici što ustaju u tri ujutru da gledaju đovakaVidjecemo, ako ne pozaspemo
Neću da dolazim ako ne može da se komentariše pojava i stajling sandre perović. A gledaću.

Ja čekam sigurno. Ja čekam oskare ko oni fanatici što ustaju u tri ujutru da gledaju đovaka