- Poruka
- 64.516
тако је, васо, љубави моја вечнаЕ јепте се онда, @моћна длакава стрвина, прошла си аудицију бејбеее.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
тако је, васо, љубави моја вечнаЕ јепте се онда, @моћна длакава стрвина, прошла си аудицију бејбеее.
Ajoj pa kako ne znaš ko je toOdakle vadite samo ta imena??? Idem da guglam tog Bogdana...![]()
komri bio bash cool dećko
Ne znam ni raka

komri bio bash cool dećko
јер сам лепо рекла да идем да се купам

History kaže da sam ga već guglala. I dalje pojma nemam.Ajoj pa kako ne znaš ko je to
Aj u pare da se kladimo da si ga guglala jer sam ga ja ovde pominjalaHistory kaže da sam ga već guglala. I dalje pojma nemam.
Može, psuj I vređaj do mile volje kad ona ne gledaAko Strki ode na kafu, jel' mi onda mozemo da se psujemo i vredjamo i svadjamo bez banovanja?
pa gloopo je da je zovemo mocna..ili strvinaCekaj??? Sad ova Strvina je ustvari Strki? Aaaahaaaaa sad kapiram!

Отишла је зелена Стрвина, около длакава, изнутра нежна душа.Ako Strki ode na kafu, jel' mi onda mozemo da se psujemo i vredjamo i svadjamo bez banovanja?
pa gloopo je da je zovemo mocna..ili strvina
dok..vocna vec moze![]()
Nemam pare, sad baš ubeđujem dragog da su ove njegove pare na vitrini, ustvari moje.Aj u pare da se kladimo da si ga guglala jer sam ga ja ovde pominjala

crvenokosa nije mod na ljisuОтишла је зелена Стрвина, около длакава, изнутра нежна душа.
Ова црвена Стрвина ће те саставити са светом земљом.
Такви су црвени.

Знаш ти добро на које сам ја црвене мислио, не прав се блесав.crvenokosa nije mod na ljisu![]()
Nemam pare, sad baš ubeđujem dragog da su ove njegove pare na vitrini, ustvari moje.
A i ne sećam se, možda.
Nije mislio na mene. Mehehe.crvenokosa nije mod na ljisu![]()
A ko si ti? Stara forumašica ili nova?Cekaj??? Sad ova Strvina je ustvari Strki? Aaaahaaaaa sad kapiram!