- Poruka
- 64.492
па и не зовем се цела длакава стрвинаDa, ali to ti je glava dlakava, a ne ti cela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па и не зовем се цела длакава стрвинаDa, ali to ti je glava dlakava, a ne ti cela.
ако зумирате 163000 пута видећете брчине мехехеmislila je na facijalne
па и не зовем се цела длакава стрвина
e jesi looooda .. nasmeja meпа и не зовем се цела длакава стрвина
u stvari ona je bila vocna dlakava strvina pa je posle trazila da joj to promenim .. kaze nekako je isuvise vocno..jos ce je zvati breskvica ali ona klasicna sa dlacicama..ne ona glatkamocna strvina sa dlakavom glavom

да али то име не улива страх и трепет, него звучи као особа са посебним потребамаmocna strvina sa dlakavom glavom
И ДАЉЕ ТИ ТО НИСАМ ОПРОСТИЛА.u stvari ona je bila vocna dlakava strvina pa je posle trazila da joj to promenim .. kaze nekako je isuvise vocno..jos ce je zvati breskvica![]()
не долазиZnate sta sam se setila da pitam?!
Da li dolazi Komri na forum? Ne znam da li se iko seca Komrija?
Imam baš adekvatnu temu.ахахаххахаахах ово да иде на хумор, они тамо никад нису видели овакав врхунски виц ахахахахаха

Jel komri makiZnate sta sam se setila da pitam?!
Da li dolazi Komri na forum? Ne znam da li se iko seca Komrija?
па скромно сам почела као ивана0704 и носила то име пар месециOdakle ideja za nik, zaista?
Jel komri maki
па скромно сам почела као ивана0704 и носила то име пар месеци
пре него што сам сконтала да је за мене боље да мушкарци за љиса мисле да сам мушко
што је, као, 90 посто њих и мислило
занимљиво да сви кад сниме ник, иако пишем у женском роду, некако изигноришу то и мисле да сам мушко
то ми се дешава и данас
a ti si ovnica?па скромно сам почела као ивана0704 и носила то име пар месеци

за тебе нико не мисли да си мушкоMeni isto smesno kad neko misli da sam musko. Ili kad misle da sam neko drugi.
заправо не, 0704 је било нешто другоa ti si ovnica?
onda mi je sve jasno![]()
ПОВУЦИ РЕЧ.ma bik ko ovan..jedan dan razlike![]()
Obriši mu post, isto dođe.ПОВУЦИ РЕЧ.
Ne volim ih zbog toga.