тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам борац против тираније, тако да ако Дода оће да пише поему о Цециним песмама ти си дужан да то објавиш и пустиш људе да гласају.

У супротном угњетаваш уметничке слободе.
Neće ona da piše, nego se zeza ovde.

Ја сам борац против тираније, тако да ако Дода оће да пише поему о Цециним песмама ти си дужан да то објавиш и пустиш људе да гласају.

У супротном угњетаваш уметничке слободе.
Jesi I ti primetio da nekom ko treba da se bavi muzikom i književnošću Baudrillard ima konzervativne osobine koje mu nikako ne idu uz gedžete koji su mu dodeljeni na krstarici

Jesi I ti primetio da nekom ko treba da se bavi muzikom i književnošću Baudrillard ima konzervativne osobine koje mu nikako ne idu uz gedžete koji su mu dodeljeni na krstarici
То је из разлога јер он сам није компетентан да створи нешто, па врши иживљавања над уметничким душама.

Погрешио је професију, треба да буде мод на Неправди, па нек' тамо арлауче.

Koga degradiram, nemoj da zajebavaš.
Па ево Доду.

Нисам био на форуму 20-ак дана и неко ми куца на врата, реко шта је ово сада.

Дода испред врата, сва јој се шминка размазала колико плаче.

Позовем је у кућу, насечем пршуте и изнесем флашу љуте из фриждера, реко Додо брате шта је теби, ко те је дирао.

Вели онај Бадри ми се исмева над мојом уметношћу, не знам шта ћу више.

Такав си карактер успео да сломиш, барабо!

Па ево Доду.

Нисам био на форуму 20-ак дана и неко ми куца на врата, реко шта је ово сада.

Дода испред врата, сва јој се шминка размазала колико плаче.

Позовем је у кућу, насечем пршуте и изнесем флашу љуте из фриждера, реко Додо брате шта је теби, ко те је дирао.

Вели онај Бадри ми се исмева над мојом уметношћу, не знам шта ћу више.

Такав си карактер успео да сломиш, барабо!
Život mi uništava 😢

Пази, ти ниси у некој позицији да преговараш, пошто те форумашица за форумашицом раскринкава и маске падају.

Ја покушавам трунку позитивног маркетинга, стављам те у исту реченицу са Цецом (ееее), а ти сам себе закопаваш сада.

Lost case.

Пази, ти ниси у некој позицији да преговараш, пошто те форумашица за форумашицом раскринкава и маске падају.

Ја покушавам трунку позитивног маркетинга, стављам те у исту реченицу са Цецом (ееее), а ти сам себе закопаваш сада.

Lost case.
Provaljen je, da

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back