Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Афтер само са одређеним особама.A after, to nista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Афтер само са одређеним особама.A after, to nista
Афтер само са одређеним особама.
То море проћи, ја волим да је што више људи и разних ликова, мејкс лајф мор фан.Pa ni u grad se ne izlazi bas sa svakim
То море проћи, ја волим да је што више људи и разних ликова, мејкс лајф мор фан.
Па добро, свак' своје обреде поштује.Kako god. U svakom slucaju posle 5, 6 ide se na after pa ti vidi sta ces
Nisam rekla da sam ja normalna.Шта фали, у стану до 12, па у град до 5.
Нормално скроз.

Па ниси луд да правиш окупљање у свом стану хахахахаNisam rekla da sam ja normalna.
A nemam ni stan.![]()
A ne, Hirka kaže da će se kočija u 12 pm pretvoriti u bundevu... Do tad se mora kući bitiТребала си рећ' да се пре 12 не излази у овој ери.
Meni se upravo desava to da cu u ponoc da ostanem bez interneta i odleprsam ko pepeljugaA ne, Hirka kaže da će se kočija u 12 pm pretvoriti u bundevu... Do tad se mora kući biti

Znaš kad onu babu pitaju jel zna gde je grob Save Savanovića, a ona kaže "a ne znam, stara sam ja"? E to!Па ниси луд да правиш окупљање у свом стану хахахаха
Ту се редовно иде у туђи.
slušala ih ona moja sinoć uživo kaže kida svirkaOva pesma mi je vrh
Не треба никада клонути духом!Znaš kad onu babu pitaju jel zna gde je grob Save Savanovića, a ona kaže "a ne znam, stara sam ja"? E to!
Kod mene je trenutno pidžama party.
Zezam se, bre! Nisam čak ni mnogo stara, ali fora!Не треба никада клонути духом!
Ona moja išla posle u bekstejdž da im priča kako su mnogo kul. Oni se slikali s njomslušala ih ona moja sinoć uživo kaže kida svirka
Što ne bi imala?Ja na neku foru jos imam internet.