Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
neka stojacu.Па ево седи, Самуел Ето'о
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka stojacu.Па ево седи, Самуел Ето'о
Као и на сва друга питања у мом животу и на ово је одговор - мрзи ме.vocna dlakava sto ne ides na epilaciju da budes samo vocna
ia bi iebo dzekicuSamuel Eto, kakav je to igrac bio lebac ti poljubim... Ja kao navijac Celzija, iako atipicno vise sam gotivio kao igraca njega nego Drogbu..
Samuel Eto, kakav je to igrac bio lebac ti poljubim... Ja kao navijac Celzija, iako atipicno vise sam gotivio kao igraca njega nego Drogbu..
Pa Eto je igrao za Čelsi, tako da si ok, možeš da se opravdaš.
Hoću reći NADAM SE DA NE TROLA! Ne daš mi da završim!ETO. maltretiraju me zlostavljaju. a ne znaju da sam ja covek u godinama.
Jeste, ali kasnije.. Najbolje godine je dao Barseloni...... Dok kreteni nisu takvu igracinu menjali za Ibrahimovica i jos doplatili grdne pare
Конкурисаће и овај трансфер Ериксена за то место врло брзо : )Da da, al je Inter tu završio poso, jedan od njihovih najboljih transfera ikad.

Napravila ja jedan prekrsaj. Da ne kazem koji hehe.mene juce zaustave sajbraca i kao jel vidis ti znak zabrana skretanja i obavezan smer
a ja kazem pa ovaj ne
a on kaze to stoji 7 godina tu
vidim po adresi prebivalista da ste upuceni
a ja kazem a u stvari ne kazem
e batice moj da ti znas kolko sam ja neupucen ne bi ti meni tako govorio
a on kaze da pisemo a ja kazem pisimo jednom se zivi
Napravila ja jedan prekrsaj. Da ne kazem koji hehe.
I sad me pita na kraju, a sta da radimo sa tobom, kazem, radite sta hocete, necu da uticem na vas
I puste me