- Poruka
- 74.235
Jašta! Pošto ću sa svojom decom sigurno da zakasnim, neka bar zablistam sa usvojenim. Pa da ponosno pišem na "pohvalite se"! Ha!Takoreći jedno samostalno i stabilno može![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jašta! Pošto ću sa svojom decom sigurno da zakasnim, neka bar zablistam sa usvojenim. Pa da ponosno pišem na "pohvalite se"! Ha!Takoreći jedno samostalno i stabilno može![]()
Čulo za kavijar, jetrena pašteta pala u drugi plan, plan Bmlado ludo pa zna da se šminka
Pa ja otvorila temilicusvi pare nek samo de je ljubav uf kaki ste
nino je li možeš da me ispišeš odavde
Ljubav imam, pare mi fale.Samo hoćeš novac, pa gde je tu ljubav?![]()

pa ja nemam više osećanja mogu samo teorecki i po sećanju he a to nije toPa ja otvorila temilicu
pa kažem ti ja de si bila tadeČulo za kavijar, jetrena pašteta pala u drugi plan, plan B
ne, jedno 15 godina najmanjemarendo ti ne postojiš
Pa ti misliš ja živim ljubavpa ja nemam više osećanja mogu samo teorecki i po sećanju he a to nije to
Hoćeš samo zbog para da me usvojiš, neću tako. : (Ljubav imam, pare mi fale.![]()
što i ne beše sanTek puko sećanje na san
znači tema ti je djuring d vorPa ti misliš ja živim ljubav
Sve je to sećanje i to kao kroz maglu
)))))))))))))))))))))))))))Pa ti si hteo da te usvojim samo da bi jeo! Hm!Hoćeš samo zbog para da me usvojiš, neću tako. : (

During d dronznači tema ti je djuring d vor
otvori neku o nama odronima kasi pri inspiraciiDuring d dron
ma bre mnlada si možda nisi gledala mućke to ti je otalenIran Amerika, toj
E sad neću, ne sviđaju mi se uslovi. LolPa ti si hteo da te usvojim samo da bi jeo! Hm!![]()