pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.200
pa da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa povuci crtu veličinu toblerone pa da vidiš he heA ujutru ih vodim na trening. Znaci bicu ko zombi, zombi keva hehe
Volim, ali ovo mi je osma smena u 10 dana.pa ti boko reče da voliš frku ovo ono
Neke i spakujemoboko spasi par života po smeni ami
pozovi ti anonimno inspekciju rada da im se najebe mile matereVolim, ali ovo mi je osma smena u 10 dana.
Od tih osam smena 5 su mi nocne
Ucim svedski, to mi je svetla tacka za buducnost hehepozovi ti anonimno inspekciju rada da im se najebe mile matere
možeš li da me prepručiš nekoj da me intezivno neguje al ne tako ko vi eheNego dajte neke lepe teme dok cekam

Zavrsice na ortopediji. Molim lepo. Samo vitalno ugrozeni hehemaki jeri bi pristo da ti polome noge pa da dobiješ negu heh
meni je srce puklo el se to računa eheZavrsice na ortopediji. Molim lepo. Samo vitalno ugrozeni hehe
Ja u zivotu me bih htela da legnem u bilo koji krevet.možeš li da me prepručiš nekoj da me intezivno neguje al ne tako ko vi ehe
Ne. Nista ti ljubavni jadi. Samo konkretnomeni je srce puklo el se to računa ehe
nisam mislio na negovanje u bolničkom krevetu eheJa u zivotu me bih htela da legnem u bilo koji krevet.
Sta je sa vama hehe
Jel ste blesavi![]()

može i u moj eheNa sta si mislio hehe. U ciji krevet da legnes