pa veran sam joj al možemo nešto da sredimo ehevidim kako da ne..cim ti je Bau pomenuo dodolu(dodola izvini sto te pominjem) odmah si promenio plocu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa veran sam joj al možemo nešto da sredimo ehevidim kako da ne..cim ti je Bau pomenuo dodolu(dodola izvini sto te pominjem) odmah si promenio plocu![]()
Pazi malo kako pričaš sa mnom, inače...Жали се светом петру што се мене тиче мехехех
Moj telefon na poruke hoće samo da reaguje sa "podržavam".o ćemu ti to
treba mi zbog nineNemam ni ja. A kako da ti kazem, ni ne zelim ga![]()
neka hvala..nije lepšo da je varas..pa veran sam joj al možemo nešto da sredimo ehe

Иначе ћеш ми шта? Ишврљати свеску?Pazi malo kako pričaš sa mnom, inače...
rekla mi je da će mi oprostiti ako je s tobom tako da eheneka hvala..nije lepšo da je varas..![]()

Mnogo sam ja tebi dozvolio, samo me zezaš.Иначе ћеш ми шта? Ишврљати свеску?
Ok,nije smešno.Neće on,ja ću.Zamisli muvanje...ćao Striki,jel hoćeš da ti našvrljam svesku?Иначе ћеш ми шта? Ишврљати свеску?

nije lepo što to kažešsada si slagao![]()

Nekad šljaka, a nekad ne.Moze brate i ostale, samo moras malo duze da drzis prst na lajku i onda ti izadju i ostale reakcije hahaah
Па моооже :руменко:Ok,nije smešno.Neće on,ja ću.Zamisli muvanje...ćao Striki,jel hoćeš da ti našvrljam svesku?![]()
Samo ja kad bilo šta pitam, ne može. : (Па моооже :руменко:
ЛогичноSamo ja kad bilo šta pitam, ne može. : (
Zar sam ja najgori od svih? : (Логично
nije lepo , salazem se ali je istinitonije lepo što to kažeš![]()

jesi proverila kad znaš ehenije lepo , salazem se ali je istinito![]()