- Poruka
- 406.341
a mrdanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa stvarno..jos se trudim da stavim utisak kad ono ..prcu životinjo

kako da ti kažem ostavila si ga ehepa stvarno..jos se trudim da stavim utisak kad ono ..prc![]()
I ja sa telefona mogu samo da podržim. Kad držim duže, izađe mi da otvori u drugom tabu, a tamo me pita da li hoću da podržim.Moze brate i ostale, samo moras malo duze da drzis prst na lajku i onda ti izadju i ostale reakcije hahaah
Bolje bi ti bilo da je opomeneš da mi ne briše metal, nego što me zezaš.a Bau kada ne bi pomenuo strki mislim da bi mreo![]()

o ćemu ti toI ja sa telefona mogu samo da podržim. Kad držim duže, izađe mi da otvori u drugom tabu, a tamo me pita da li hoću da podržim.
budi srecan da ne obrise tebeBolje bi ti bilo da je opomeneš da mi ne briše metal, nego što me zezaš.
![]()

Е па нисам ти сад брисала... Ох, вваит..Bolje bi ti bilo da je opomeneš da mi ne briše metal, nego što me zezaš.
![]()
vidim kako da ne..cim ti je Bau pomenuo dodolu(dodola izvini sto te pominjem) odmah si promenio plocukako da ti kažem ostavila si ga ehe

kako ne kapiras..on bi zeleo da mu brises..zato i pijuceЕ па нисам ти сад брисала... Ох, вваит..

Žaliću se na ovu diskriminaciju.Е па нисам ти сад брисала... Ох, вваит..
necu..nisi se pokazaobrate samo ja nemam neki čvarak na ovoj strani
nina oćeš mi daš malo da budem moderator ehe

Nemam ni ja. A kako da ti kazem, ni ne zelim gabrate samo ja nemam neki čvarak na ovoj strani
nina oćeš mi daš malo da budem moderator ehe
Жали се светом петру што се мене тиче мехехехŽaliću se na ovu diskriminaciju.