- Poruka
- 67.148
Nisu klijenti zečevi pa da pobegnu... naprotiv, oni su kao zombiji, nadiru i napadaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste Moki, prilično.tvoj zivot je.
PLAVI SAFIR PESMA OD BAJAGE.Jeste Moki, prilično.
Joj ne znam, Bajaga me uvek baci u depresiju, isto kao i Čajkovski.PLAVI SAFIR PESMA OD BAJAGE.
bajaga je trebao u miliciji da radi ima onaj neki pogled ocima na onom albumu mogao bi da ispituje ljude samo ih gleda dok ne kazu istinu.Joj ne znam, Bajaga me uvek baci u depresiju, isto kao i Čajkovski.
MOJI SU DRUGOVI HAJDE HAJDE GOSTI U BAJAGIN VOZIC.Nekad siv nekad žut
Ili peva, dok sve ne priznaju....bajaga je trebao u miliciji da radi ima onaj neki pogled ocima na onom albumu mogao bi da ispituje ljude samo ih gleda dok ne kazu istinu.
ja bih uveo metodu mucenja ono sto se zdravko colic dere na pocetku pesme caje sukarije AAAAAAA AAAAAAA AAAAAA AAAAAA ali svaki put kad nece da prizna pusta se sve glasnije i glasnije na slusalice do granice bola i na kraju samoubistva (5000V).Ili peva, dok sve ne priznaju....
Pa svemirska policija, sama ti reč kažebajaga je trebao u miliciji da radi ima onaj neki pogled ocima na onom albumu mogao bi da ispituje ljude samo ih gleda dok ne kazu istinu.
video rekorder?Pa nema to veze, ja sam neke filmove gledala po dvajes puta
Još uvek imam VHS kasetu sa dobro jutro vijetname a nemam video rekorder pitaj boga otkad ahahaha

Znači čim prođe virus, ide dijeta?Имам неки стомаћни вирус, сад попих гуарану и рапидол у нади да ће ми макар глава да се разбистри.
Онда после још литар и по коле.
И двопек.
И плазма.
И треба да радим а најрадије бих се убила.
***** дан без јутарње кафе.
)))
Daaa.... izgubiš tri kila za tri dana... posle kad prođe virus, vratiš 5 kila za 6 dana.Nema bolje dijete od stomačnog virusa!![]()
Pa fora je da tad uzmeš zalet za dijetu. Tri dana virus, pa polako...Daaa.... izgubiš tri kila za tri dana... posle kad prođe virus, vratiš 5 kila za 6 dana.