тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је један једном објашњавао како је енглески језик настао од буњевачког. Монолог је ишао овако:

Како се на буњевачком каже трешња?
Па тришња. Како се на енглеском каже дрво? Па три. Разумеш???
Чуо сам још један доказ те теорије, ми кажемо ПОД-рум, а енглези за собу кажу роом, ерго српски је основа енглеског.

Дон'т аск ме ховв.

Чуо сам још један доказ те теорије, ми кажемо ПОД-рум, а енглези за собу кажу роом, ерго српски је основа енглеског.

Дон'т аск ме ховв.
Не терај ми да ти објашњавам спрегу српски - хрватски - енглески на основу речи парадајз. : ((

Ljudi Hristos se rodi, Srecan Bozic svima!

Kako provodite ovaj praznik? Ja sam svojevremeno dok sam jos bio ziv skitao okolo i naokolo i na Badnje vece, pa cak i na sam Bozic.. A sad eto nalivam se kiselom vodom, ispijam kafe i jedem neki svinjski rolat i caciki salatu... A da, nemo neko da se zajebo da gleda Mandalorijanca, krs nad krsevima... Witchera jos nisam video al i tu sam oprezan.. Ljubim vas sve 😘

Misliš paradise?

Šta je priča? :)
Ма да, рај - рајчица - парадајз - парадисе, затворен круг. Небулоза.

Прича је да сам седела на кафи и слушала овакве ствари два сата, и да оваква каква сам, отворена, комуникативна, шаљивџија и веома брбљива - нисам две речи проговорила. Не зато што нисам хтела или не бих имала шта да кажем, једноставно ми није било дозвољено.

A da, nemo neko da se zajebo da gleda Mandalorijanca, krs nad krsevima...

Kako krš, sve top ocene ima? Plus ima Bejbi Jodu.

Da, Riki Džervejs na Zlatnom globusu: "Imamo ovde večeras toliko zvezda, ikona... samo pogledajte ovaj sto - Robert De Niro, Al Paćino, Bejbi Joda... a ne, to je Džo Peši."

Ма да, рај - рајчица - парадајз - парадисе, затворен круг. Небулоза.

Прича је да сам седела на кафи и слушала овакве ствари два сата, и да оваква каква сам, отворена, комуникативна, шаљивџија и веома брбљива - нисам две речи проговорила. Не зато што нисам хтела или не бих имала шта да кажем, једноставно ми није било дозвољено.
Meni je porazna činjenica da takvi ljudi zaista postoje. I donekle zastrašujuća, moram priznati, takvi se šetaju nesmetano među ljudima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back