Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
E srećan Božić svima. U miru da ga provedete. I... Je l danas treba da se bude vredan da bi takav bio cele godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок, данас само једеш и спаваш.E srećan Božić svima. U miru da ga provedete. I... Je l danas treba da se bude vredan da bi takav bio cele godine?
Ја прелистао сторије на Инстаграму, једно 20 људи је ''извукло парицу''.Aha, a ko je izvukao paricu, je li?
Код нас нико није извукао јер нас је троје ломило чесницу која је била огромна.Ја прелистао сторије на Инстаграму, једно 20 људи је ''извукло парицу''.
Сад човек помисли да л' једу гомна или си ти баксуз међу срећницима![]()
Ништа, биће ћапања до вечерас док неко не нађеКод нас нико није извукао јер нас је троје ломило чесницу која је била огромна.
Тхе цоин ис оут тхере.
Знам да ћеш ценити ову референцу, Васо.
Мислим да вреди скидања мене с игнора, је л да? :трептреп:
Значи сад смо кул.Ништа, биће ћапања до вечерас док неко не нађе
У нашем односу је игнор институција и редовно се проживи катарза након истог.
A jel vam česnica suva pita, hleb ili proja?
I jel samo novčić ide ili još nešto?
Погача.A jel vam česnica suva pita, hleb ili proja?
I jel samo novčić ide ili još nešto?
Хахаххахахахах је л знаш да је то мој другар из Суботице хД
Што би рекао цењени господин Марселус Валас: "Yeah, we're cool".Значи сад смо кул.
Meni se mesecima jede štrudla sa makom, a toliko me mrzi da je pravim, još samo ja jedem mak...Погача.
Ал не погача ова као у Војводини. Они штрудлу зову погача.
Погача с маком, нпр. Страшни су.
Да, мрзим штрудлу с маком. хДMeni se mesecima jede štrudla sa makom, a toliko me mrzi da je pravim, još samo ja jedem mak...
A meni je prava štrudla jedino ta sa makom. I zato, bez štrudle....Да, мрзим штрудлу с маком. хД
Мрзим мак.
А баш је ретко да ја мрзим нешто што се једе, скоро па немогуће.
Hehe, ovo je moj brat iz Jagodine, to je video od pre par godina
Ma jes ******Ja odremao oko sat i po vremena, znači spavaću cele godine.
Pokaj se!Ma jes ******
Ma jes ******
Pa lajem svaki dan,sto da se pravimPokaj se!