Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Правићемо се да се ништа није десило.Joj, ćuti, ja ne smem da pričam ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Правићемо се да се ништа није десило.Joj, ćuti, ja ne smem da pričam ništa
kakvi vi to muku mučite šta vam je to žaobitnost
ne razumem
Izvinjavam ti se zbog neukosti moje, stvarno. Trudiću se da budem oprezniji u komentarima, zaista. Ebiga, primam se na svašta.Да знаш да си овим актом испровоцирала ону најтежу сузу крајишку, која у себи има укус све горчине и несреће које су генерације пре мене пропатиле.
Сада си се додала на ту листу.
E ebiga, imam reč čvrstu ko ratluk. Biće morebit nekad da metnem neku od ranije, naravno uz objašnjenje da nisam to ja, misim jesam, tojes, al ne baš od juče.Viđene nisu, ako meni kažeš. Ja sam ovde šest meseci
A ne moraš brt, ćaskamo bezveze, nećemo od toga praviti nuklearnu fizikuE ebiga, imam reč čvrstu ko ratluk. Biće morebit nekad da metnem neku od ranije, naravno uz objašnjenje da nisam to ja
Ali ne toliko koliko tema o Ceci, kako je Suzuki tu briljirao, i nažalost poginuo. : (
Ne preteruj
A što pušiš ***** da te pitam ovako ljudski i čovečanskiesu našli kad će u komadu pustiti uspeh na hbo nisam hteo ni onda da je gledam kamli sade
bolje da gledam senke šta je kajzer sose iz sirotišta napravio
pa šta ti sad oćešA što pušiš ***** da te pitam ovako ljudski i čovečanski
Ima uspeh na hbo, ako nisi nemoj ni da gledašpa šta ti sad oćeš
to je bilo u prilog senki
reko sam da nisam i nećuIma uspeh na hbo, ako nisi nemoj ni da gledaš
Eto odgovor
Nemam ja, ima mustafada ti nemaš dodo neku ulogu u senkama kad ih tolko hvališ kad ih tolko braniš kad ubijaš redom ehe