gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Jao bre,aj na pecenjeNisam ništa..Za božić ima ispečem 2 pljeskavice i eto
Turbulentna godina, kuća poso..Tamna strana sile svemira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao bre,aj na pecenjeNisam ništa..Za božić ima ispečem 2 pljeskavice i eto
Turbulentna godina, kuća poso..Tamna strana sile svemira
Nije to od tebe ocekivala,zato je i povrediloДа знаш да ниси фер, одмах да ти кажем.
Brate Strki jel dotle došlo? Ma teraj sve to idupič. Jeote brate. Zaebi moderaciju i ta sranja. Cepaj i napušavaj, ono kako red nalaže, a ne Tabove zamisli.
Si vidla ovo?!?Ауууууу, Васо.
Ako dođem useljavam seJao bre,aj na pecenje
Slika? De je?Brate Strki jel dotle došlo? Ma teraj sve to idupič. Jeote brate. Zaebi moderaciju i ta sranja. Cepaj i napušavaj, ono kako red nalaže, a ne Tabove zamisli.
Ма шалим се, бре. Сад си ми покварио штос, хаха. Па Васа је моје пиле мало <3Brate Strki jel dotle došlo? Ma teraj sve to idupič. Jeote brate. Zaebi moderaciju i ta sranja. Cepaj i napušavaj, ono kako red nalaže, a ne Tabove zamisli.
Ne preterujAko dođem useljavam se![]()
Čuj ništa spektakularno, pečenje, ruska salata, roštilj, paprike... Mi sine moj komat leba, mast i aleva paprika i to ako ima sreće da je leba današnji! Odakle vam bre pare???Mi sutra Bozic slavimo tek nakon 18h.
Zato cu cesnicu napraviti tek kada oko 14-15h dodjem kuci.
Narucila sam pecenje i rostilj, bice i ruska salata i paprike sa belim lukom i to je to. Nista spektakularno.
I cheesecake sa mandarinama. To sam danas napravila.
Да знаш да си овим актом испровоцирала ону најтежу сузу крајишку, која у себи има укус све горчине и несреће које су генерације пре мене пропатиле.
Pozdravi dete meheheMoje malo dete ceo dan priča "hnjo, hnjo, hnjo", ako kaže i "grok", sigurno je napravio nalog ovde.![]()
Daj bre, stvarno nemam svežih slika otkad sam video da sam otišo u *****. Nit me ko slika nit ja ištem. Nisam baš neki reper, stvarno. Ono kao da mećem slike od pre 3-4 godine nema smisla. I viđene su, uglavnom. I sve to. Kao jeeeee, vite me - al nisam to baš ja. Misim liči al znate.Slika? De je?
Žaobitan narod...Да знаш да си овим актом испровоцирала ону најтежу сузу крајишку, која у себи има укус све горчине и несреће које су генерације пре мене пропатиле.
Сада си се додала на ту листу.
ako jednog data ovde dođe dete i počme da piše hnjo hjno grok ehe znaće se oma čie je eheMoje malo dete ceo dan priča "hnjo, hnjo, hnjo", ako kaže i "grok", sigurno je napravio nalog ovde.![]()
Плаки : ((Да знаш да си овим актом испровоцирала ону најтежу сузу крајишку, која у себи има укус све горчине и несреће које су генерације пре мене пропатиле.
Сада си се додала на ту листу.
Pa ne mora da znači da je moje, ono za sad samo hnjo hnjo, kaže da je čuo od ovog većeg... Pa strašno...ako jednog data ovde dođe dete i počme da piše hnjo hjno grok ehe znaće se oma čie je ehe
Viđene nisu, ako meni kažeš. Ja sam ovde šest meseciDaj bre, stvarno nemam svežih slika otkad sam video da sam otišo u *****. Nit me ko slika nit ja ištem. Nisam baš neki reper, stvarno. Ono kao da mećem slike od pre 3-4 godine nema smisla. I viđene su, uglavnom. I sve to. Kao jeeeee, vite me - al nisam to baš ja. Misim liči al znate.
mislio sam na drugo dete nema veze ehePa ne mora da znači da je moje, ono za sad samo hnjo hnjo, kaže da je čuo od ovog većeg... Pa strašno...
Ма његово и Додолино :руменко:Pa ne mora da znači da je moje, ono za sad samo hnjo hnjo, kaže da je čuo od ovog većeg... Pa strašno...
A misliš tvoje i Dodolino? Pa tako kaži, a ne ja da gatam ko je šta mislio...mislio sam na drugo dete nema veze ehe
A skapirala, ali jbga, šest stvari radim odjednom.Ма његово и Додолино :руменко:
Када би моји преци устали из гроба и видели да сам у генетски код жаобитности додао интернет мобинг, стали би у ред да ме пропуштају кроз шаке.Žaobitan narod...
Joj, ćuti, ja ne smem da pričam ništaКада би моји преци устали из гроба и видели да сам у генетски код жаобитности додао интернет мобинг, стали би у ред да ме пропуштају кроз шаке.