gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Не може, али може кратко прво поглавље :ДОзбиљно? )))
Де ми дај кратки опис радње : )))
Мада ћеш желети још.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не може, али може кратко прво поглавље :ДОзбиљно? )))
Де ми дај кратки опис радње : )))
onda ništa, idite bez mene u bojПа ми ћемо онда десну отфикарити, па ћемо на леву.
Нема код нас да ти бираш, радиш оно што ти се нареди.
Ако је прва песма ''Наговори мајка сина...'', долазим и ја.Ja ću da započnem žurku, pa kako bude
u ala si me ispalio sad : ))Која сиса?
Касно сад, послао сам већ позив за мобилизацију мхехеonda ništa, idite bez mene u boj
Нисам још, не могу, Миломир још довлачи топ.u ala si me ispalio sad : ))
Мене питаш?Па је л оћеш или нећеш ало
Хјеее
Па мислим стварноМене питаш?
Pa nije, imam dve i postoji verovatnoća da jako loše prođu...Ако је прва песма ''Наговори мајка сина...'', долазим и ја.
Па јеебему миша, ако ти пукнем инлове, је л' потребно говорити нешто?Па мислим стварно
Уф, сори. Толико реакција добијам да сам пропустила твој инлове мехехехПа јеебему миша, ако ти пукнем инлове, је л' потребно говорити нешто?
Мислио сам да нам је невербална комуникација усавршена : (
Овако вам је људи моји када мувате ове популарне жене.Уф, сори. Толико реакција добијам да сам пропустила твој инлове мехехех
Ок шаљем
Pa možda smo se pomirile na sudu, al ja ne zaboravljam lakoEto... U Londonu muk![]()
Ma marketinški trik, bre!Pa možda smo se pomirile na sudu, al ja ne zaboravljam lako
Омг, шалиш се?Inače, gospodin Ninoslav je viđen u mom naselju, opušteno...
Да, ја сам ових дана трендинг топик на политици. :/Овако вам је људи моји када мувате ове популарне жене.
Док сам мувао готичарке није ми се дешавало ништа слично.
Pa... Znaš ti gde je Malča, ja sam išla tamo na žurezu, u fabrici nekoj, i vozili smo one mašine. Mislim privatna žureza. MeheheheОмг, шалиш се?
Боже сачувај.Pa... Znaš ti gde je Malča, ja sam išla tamo na žurezu u fabrici nekoj, i vozili smo one mašine. Mislim privatna žureza. Mehehehe
Tako sam čula, šta znam, juče još...