тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko mene ne treba ni da oblaci ni da presvlaci. Ocekujem da nikda nece ni morati.
Jedem sta zelim, radim sta zelim, idem kud zeli, zdravlje me sluzi...Sta mi jos treba...?
Nemoj mnogo da se navikavaš na to, za čas ode sve u pizdu materinu i dok se okreneš neko te hrani i sereš u gaće, neko ti briše dupe
Tužno jeste, al starost je tužna i ti prvi treba da znaš da je život prekratak za gluposti
Tik tak

Ja i dalje ne znam da li je Jami on ili ona.
Променило је облик, па тешко је на праву уочити, ал' сврати на тему о Сирији и Ираку и види шта пише.

Водени жиг ала Џег.

Апдејт: Аха, не сконтах шта си написао на прву. Ја најчешће ословљавам са ''оно''.

Коректан сам.

Sinoc me je drugarica dugo drzala budnom...
Njen decko, s kojim je bila preko 4 godine, je nasao novu devojku, a od raskida je proslo tek nesto vise od dve nedelje. Nije je prevario. To sigurno ne. Ovo je nesto skroz novo. Ono sto je muci je kako je tako brzo mogao da ode dalje? Rastali su se jer je prvo ona njega optuzila da je samoziv, pa onda on nju, rekla mu je:“Javi se kad se smiris.“ I nije se javio.
Razmisljala sam o novoj temi, ali sigurno vec negde postoji nesto slicno, a mene malo mrzi da trazim.
Pitanje za muski, ali i zenski deo - Sta sad? Ima li sanse za pomirenje? Kako je nakon ozbiljne duge veze mogao odmah da uskoci u novu i kao super je srecan i ta mala mu bas prija? Bar je to rekao svojoj sestri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back