odustao sam večeras od svege što sam započo čekam da se nakupi još epizoda vavilona berlina pa ću to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti i gledaj meheheSluškinjina priča je rolerkoster, počinjem da se nerviram.
Nije legla plata, subota je, nama nikad ne leze za vikend jer nasa administracija ne radi subotom.Први, легла плата.
Питаћу те за две недеље.
Pa šta imaš da vataš, gledaš mamou I uzdišeš hnjoJa gledam Akvamena, ide na Hbo, nikako da pohvatam celog....
Ja bi taj film gledala Moljacja imam ideju za film:zena place u parku sama a dodje muskarac kaze joj ZASTO PLACES A TAKO SI LEPA a ona kaze DOBILA SAM OTKAZ a on kaze HOCES DA RADIS KOD MENE U BOLNICI i onda se ona zaposli kao doktorka kod njega on je hirurg privatno ali jednom ona ubije coveka tokom operacije neke i on se dvoumi da li da je preda policiji i da joj otkaz ali ne moze to da uradi pa pobegnu zajedno od policije van drzave i zapocnu nov zivot ali kad prelaze granicu muskarca ubiju komunalci a ona uspe da pobegne i posle ona sazna da je trudna i odgaja dete njihovo i dobije ime po ocu (njemu).
Ofkors, bolje da gleda serije dok radim nego da se ***** okoloehe naćeran si dakle
Pa ja volim i da vatam, ne samo da gledam. MehehehePa šta imaš da vataš, gledaš mamou I uzdišeš hnjo
Ćutim, psujem u sebi.Ćuti i gledaj mehehe
Recimo da nisam mogao da odbijem : )ehe naćeran si dakle
I to s razumevanjem da gledaš ne samo da blenešĆutim, psujem u sebi.
uloge: onaj sto je glumio hrvata u paradi (malo dete), andjeo iz mi nismo andjeli (muskarac hirurg), ona plavusa sto je glumila u otvorenim vratima (zena), gordan kicic (komunalac 1 i 2).Ja bi taj film gledala Moljac
Propitaj me, znam svaki dijalog!Ofkors, bolje da gleda serije dok radim nego da se ***** okolo
Podela u nivou jednog skorcezea mogu ti reći, a kad ja to kažem onda je to pohvalauloge: onaj sto je glumio hrvata u paradi (malo dete), andjeo iz mi nismo andjeli (muskarac hirurg), ona plavusa sto je glumila u otvorenim vratima (zena), gordan kicic (komunalac 1 i 2).
Vidiš da se nerviram, dakle emotivno pratim.I to s razumevanjem da gledaš ne samo da bleneš
Bice propitanI to s razumevanjem da gledaš ne samo da bleneš
jeri si to gledo antibodies?šta je ovim dancima da li znaju išta više napisati od scenarija osim što ubilo djete pa se istražuje misteria
Likegordan kicic (komunalac 1 i 2).
ma sve su im iste postalejeri si to gledo antibodies?
Ali detaljno.komšo plati ćevape kod matijaša sve ću ti prepričam uz čačkalicu da se ne mučiš