Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ovaj film sam na di vi di ju uzo od strica ko klinac i ozbiljno se nalozio, tripovo sam da gledam savrsenstvo, to je bio taj neki momenat kada sam sa crtaca presao na igrani program...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj film sam na di vi di ju uzo od strica ko klinac i ozbiljno se nalozio, tripovo sam da gledam savrsenstvo, to je bio taj neki momenat kada sam sa crtaca presao na igrani program...
Тикси - Београд најзагађенији град на свету, воолааареее!!!Mogli bi ovde da organizujemo neko live komentarisanje trenutnih desavanja na politici... Sta mislite? Trenutno Mita hebe i majku i oca zbog uvoznog hleba..
ОјхаааааТикси - Београд најзагађенији град на свету, воолааареее!!!
Керкира - Мрш!
Сирмијум - хаха, *******ија и аутошовинисти на апаратима, ред смајлика који лупају шаком о шта год
Рифер - Тикси, како иде муљање, подметање и регистровање аута на инвалида?
Тикси - Београђани, ће поцркате у саобраћајним гужвама, волареее!
Црња - преко Газеле не може да се прође
Рифер - Хаха, кад идеш у контра смеру
Сизиф - Ја од своје куће до центра града стижем за десет минута, где су те гужве?
Бајкер - Једва чекам да прође зима да опет возим мотор, деј си ми роулин, деј хејтин
Тикси - боље да жениш албанку и правиш јој петоро деце него што мислиш о моторима
Мољац - прдно сам.