тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB_IMG_15786560960017157.jpg

Ovaj film sam na di vi di ju uzo od strica ko klinac i ozbiljno se nalozio, tripovo sam da gledam savrsenstvo, to je bio taj neki momenat kada sam sa crtaca presao na igrani program...

Jel se beše kaže "nostalgija" kad ti nedostaju neke stvari i pojave iz detinjstva ili ima neki adekvatniji izraz?
To je normalno i svaki čovek ima to neko svoje viđenje i stvari koje mu nedostaju. Recimo, moji roditelji se sa setom sećaju vremena kada su se ceo dan vozili sankama koje su vukli konji i muzika Tome Zdravkovića, meni nedostaje period kada sam sa još par drugara svaki dan igrali fudbal posle škole i početak dance muzike u Srbiji , nekoj današnjoj omladini nedostaje PES2006 i stari Need For Speed i vreme kada su Rasta i Elitni odredi bili prava muzika (!?!?!?) a nekoj današnjoj deci će nedostajati nešto drugo. Čak i ovo vreme koje mi sada proživljavamo, nekada će biti stara dobra vremena kojih će se neko sa setom sećati.

Mogli bi ovde da organizujemo neko live komentarisanje trenutnih desavanja na politici... Sta mislite? Trenutno Mita hebe i majku i oca zbog uvoznog hleba..
Тикси - Београд најзагађенији град на свету, воолааареее!!!
Керкира - Мрш!
Сирмијум - хаха, *******ија и аутошовинисти на апаратима, ред смајлија који лупају шаком о шта год
Рифер - Тикси, како иде муљање, подметање и регистровање аута на инвалида?
Тикси - Београђани, ће поцркате у саобраћајним гужвама, волареее!
Црња - преко Газеле не може да се прође
Рифер - Хаха, кад идеш у контра смеру
Сизиф - Ја од своје куће до центра града стижем за десет минута, где су те гужве?
Бајкер - Једва чекам да прође зима да опет возим мотор, деј си ми роулин, деј хејтин
Тикси - боље да жениш албанку и правиш јој петоро деце него што мислиш о моторима
Мољац - прдно сам.

Тикси - Београд најзагађенији град на свету, воолааареее!!!
Керкира - Мрш!
Сирмијум - хаха, *******ија и аутошовинисти на апаратима, ред смајлика који лупају шаком о шта год
Рифер - Тикси, како иде муљање, подметање и регистровање аута на инвалида?
Тикси - Београђани, ће поцркате у саобраћајним гужвама, волареее!
Црња - преко Газеле не може да се прође
Рифер - Хаха, кад идеш у контра смеру
Сизиф - Ја од своје куће до центра града стижем за десет минута, где су те гужве?
Бајкер - Једва чекам да прође зима да опет возим мотор, деј си ми роулин, деј хејтин
Тикси - боље да жениш албанку и правиш јој петоро деце него што мислиш о моторима
Мољац - прдно сам.
Ојхааааа

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back