- Poruka
- 131.201
Onda i nije loša ideja da se povučem.Neće niko, jebaće te samo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda i nije loša ideja da se povučem.Neće niko, jebaće te samo.
ne bih znala : (Шта радиш ти тим аутомобилима мајке ти?
Da li su Valjevke ili Uzicanke najlepse Beogradjanke? Te grafite sam videla, ali kapiram da ih ima i iz drugih gradova.Pa to to, ajmo brejnstorming, pomozite mi da je razradim do kraja.
Jel Beograđanima najveći? Jel lakše jebbati u Beogradu ili Novom Sadu ili provinciji tipa Niš?
Nije nužno, samo ne širi guzove samostalno.Onda i nije loša ideja da se povučem.
pa da si mi pre najavio..Da pošaljem neku delegaciju preko Pupina?
pa otvori ****** gaPa fora je da otvorimo temu alo.
Hvala na ovim dragocenim savetima.Nije nužno, samo ne širi guzove samostalno.
Или нпр. да ли су најлепше београђанке горњомилановчанке које живе у СуботициDa li su Valjevke ili Uzicanke najlepse Beogradjanke? Te grafite sam videla, ali kapiram da ih ima i iz drugih gradova.
Onda sledeći put mešano društvo.pa da si mi pre najavio..
jeste da neću da budem previše seksi, ali moram bar malo
a to znači da operem kosu i smislim šta ću s njom, pa da nađem šta da obučem.. i gotova žurka do tad :/
Da li su Valjevke ili Uzicanke najlepse Beogradjanke? Te grafite sam videla, ali kapiram da ih ima i iz drugih gradova.
ja sam za sve dok to ne znači da moramo da mešamo pićaOnda sledeći put mešano društvo.
Ma ništa.Hvala na ovim dragocenim savetima.
aj bukijev ti usput :srce:Dovidjenja, ostajte mi dobro.
Мислим да тај графит постоји у сваком граду.Oftopik, al kad pomenu grafit... video sam mnogo dobar ciganski u Kotežu - "Malo nas je, al smo govnа".

hvala ti :srce:Плачи брате

to je jer je sloba bio predsednik pa se mnogo dobro zivelo.kolko je život bio lakši kad sam bila mala : (
Ne znam, brt, ja obilazim familiju po Vračar uglavnom. MeheheheBeograđanima najveći? Jel lakše jebbati u Beogradu ili Novom Sadu ili provinciji tipa Niš?