gotov poso, vreme je za seriju.. : ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))teta redi ali ti nas baš takve voliš <3Bouže, kako ste tako bezobrazni danas, strašno!
to nije lepo!
nije ona tvoja anuška, jer je čak ni ne ******Nije lepo ni šta je sve Zoki pričao o "mojoj" Anuški.
Šalio sam se za sve, nisam je ni pipnuo, čak ne znam ni ko je video sam je par puta na slikama i to je to. Izvini.
Ne znam, nisam u kontaktu van foruma sa njom, ali nadam se da je sve ok.Red, znaš li šta je sa Snowqueen, dugo je nema na forumu?
Nisam vas tako učila!teta redi ali ti nas baš takve voliš <3

Nadam se i ja, verovatno odmara od foruma.Ne znam, nisam u kontaktu van foruma sa njom, ali nadam se da je sve ok.
nije ona tvoja anuška, jer je čak ni ne ******
Ali moraću onda tebe da jehbem, ne mogu suha kujca da šetam forumom, imam reputaciju koju moram da štitim. Da li si sprewman na žrtvu?Prihvatiću tvoje izvinjenje i oprostiću ti za sve što si pričao o "mojoj" Anuški jer Alah tako hoće ali pod uslovom da više ne pričaš o Anuški na taj način.
redi nećemo se lagati!Nisam vas tako učila!![]()
evo srce zoki se sviđašPa zato i stavljam reč "moja" pod znake navoda zato što Anuška u stvari nije moja, nažalost. A kažem "moja" zato što sam zaljubljen u nju.
)