gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Kvak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražimo pravdu za priče duže od jedne rečenice!Ma i drugi se nešto slabo javljaju, dal je zbog vrućine, šta li je, odmori...
Šta da im radim, da banujem sve koji napišu jednu rečenicu?Tražimo pravdu za priče duže od jedne rečenice!![]()
Jao, to bi bilo divno!Šta da im radim, da banujem sve koji napišu jednu rečenicu?
De da banujem moju lastavicu, mada i ne piše više.Jao, to bi bilo divno!
Ma zezam se, nema veze.![]()
Jel tvoja lastavica - Suzuki?De da banujem moju lastavicu, mada i ne piše više.![]()
Naravno!Jel tvoja lastavica - Suzuki?![]()
Naravno!
Sad u poslednje vreme nije aktivan, povukao se u ćup da zaleči krilca.Ja ga jedno 100 godina nisam videla...
шта није активан јуче писао на оној некој темиSad u poslednje vreme nije aktivan, povukao se u ćup da zaleči krilca.
Uglavnom je pisao u kafani na književnosti, i sprdao se na astrologiji.
Da, ali pre toga se nije javljao već neko vreme, i sad je samo to napisao.шта није активан јуче писао на оној некој теми
препорука књига или шта читамо, тако нешто
видела сам га и лајковала аутостоперски водич кроз галаксију
па брате, густира књигу.Da, ali pre toga se nije javljao već neko vreme, i sad je samo to napisao.
Misliš, a nije da leči krilca u ćupu? Hahaпа брате, густира књигу.
ја сам га читала и није ми био досадан може бити због чињенице да сам учествовала у неком квизу с тим у вези а знамо колики сам берштреjel i vama taj autostoperski dosadan posle prve trećine
нијеJel Sousuke Bleki ili sam ja pogrešno skapirao?