Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Preventivni udarA to mogu uvek!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preventivni udarA to mogu uvek!![]()
Ma pusti tо, nego, jel smo ti mnogo puno jako nedostajali?Preventivni udar))
istini za volju jesam od odlaska na poslednju pauzu par puta pomislio na Forum zezanje i sve,Ma pusti tо, nego, jel smo ti mnogo puno jako nedostajali?![]()
Vreme baš leti kad se zabavljaš.istini za volju jesam od odlaska na poslednju pauzu par puta pomislio na Forum zezanje i sve,
pa je bilo evo sad ću da uđem, pa onda ne... ajd sutra ću, sve nešto drugo bilo preče i tako prođe 6 meseci jbg![]()
Ma nisam se zabavljao ni malo, mislim nisam dozvolio da me posao potpuno udavi,Vreme baš leti kad se zabavljaš.![]()
Ma znam, zezam se...Ma nisam se zabavljao ni malo, mislim nisam dozvolio da me posao potpuno udavi,
ali uglavnom sam bio zaokupljen istim kao i o daljim planovima, sledećoj etapi![]()
Udri ladan vops da proradi unutrašnji hladnjakJoj sto je vruce
Ma ne ide to vise ko nekadUdri ladan vops da proradi unutrašnji hladnjak![]()
Da znaš, ne mogu ni ja da se pohvalim nešto spec...Ma ne ide to vise ko nekad
Sta ima?
Nikako, to nikakoGodine nas stigle,prijatelju![]()
Ne bre, samo si se nažuljala tokom spavanjaболи ме десна рука не знам да л је прединфаркт
Ne postoji taj izraz.него је л може неко да ми објасни шта је етимоломист и етимоломија
https://forum.krstarica.com/threads/moje-prvo-pismo-cuvenom-etimolomisti.891570/
чак сам и гуглала реко ајде можда стварно не знам
шта га враћам пу пу па нисам га меншновалаLepo se preselio na filozofiju,a ti ga vracas ovde![]()
A što to?samo da vam se pohvalim.. nisam više mod na ljisu.. : )))