- Poruka
 - 73.904

Ja sam vaga, u podznaku mislim.Teška priča taj mazohizam u podznaku.
Ja sam devica!
Mazohizam je kad sediš kod kuće, pa odeš na Fb, a tamo svi na moru...
Ili kad si na dijeti, a čitaš recepte sa slikama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vaga, u podznaku mislim.Teška priča taj mazohizam u podznaku.
Ja sam devica!
da ne bude da se razumem samo u ljis, imam ja i drugih skilova..шта је модератор са питања о форуму ако ово није хаха
nisi ti pametan, ja sam pametna.. ti si samo prelep.. :srce:ahahaha kako sam pametan bole me paja patak
To na fejsu je kao kad imaš najveću pišu u vrtiću.Ja sam vaga, u podznaku mislim.
Mazohizam je kad sediš kod kuće, pa odeš na Fb, a tamo svi na moru...
Ili kad si na dijeti, a čitaš recepte sa slikama...
jel ovako jbt
 Ja ne znam kako ne klikćete na sve opcije ovde....Ajde ti, ali kako Strki nije...i imam veliku ćunu O.onisi ti pametan, ja sam pametna.. ti si samo prelep.. :srce:
па ја сам видела ону опцију спојлер усред текста али сам мислила да је то за спојлер усред текста, што није лепо написано замагљен текст ил нешто за нас неистраживаче : ))Ja ne znam kako ne klikćete na sve opcije ovde....Ajde ti, ali kako Strki nije...
Ja ne klikćem dok neko prethodno ne proveri.па ја сам видела ону опцију спојлер усред текста али сам мислила да је то за спојлер усред текста, што није лепо написано замагљен текст ил нешто за нас неистраживаче : ))
Sad me malo sramota, ali nisam išla u vrtić.To na fejsu je kao kad imaš najveću pišu u vrtiću.
Impresivno, ali beskorisno.
Meni si tako kao na ignoru.Jeste li vi sada svesni da cu ja ovako pisati stalno ima me kazne zbog zloupotrebe
Ne klikćeš da pročitaš moje mudrostiMeni si tako kao na ignoru.
Kao pokojni Greša.

Pa šta te briga. Nemaš ni pišu.Sad me malo sramota, ali nisam išla u vrtić.
Ništa bez provere.Ne klikćeš da pročitaš moje mudrosti![]()
Ja sam na Limundo kupio aparat za filter kafu, neki portabl njesra koji nije bio avangarda ni šezdesetih, kao Aj da klikne da vidim koja je najveća ponuda.Ja ne klikćem dok neko prethodno ne proveri.
Jednom sam tako kupio 4 tone uglja bez isporuke jednim klikom.
Kad ono trooki najveća ponuda.Ja sam na Limundo kupio aparat za filter kafu, neki portabl njesra koji nije bio avangarda ni šezdesetih, kao Aj da klikne da vidim koja je najveća ponuda.
 pogotovo ako se meni ne prica